Εθν. Ασ. Καλλιφύτου – Πανδραμαϊκός 2-6:Βροχή τα γκολ στη Καλλίφυτο!

Ένα ματς με πολλά τέρματα έγινε στη Καλλίφυτο με τον τοπικό Αστερα να φιλοξενεί τον Πανδραμαϊκό. Με την πρώτη, ουσιαστικά, ευκαιρία ο Πανδραμαϊκός κατάφερε να ανοίξει το σκορ, όταν μετά από σέντρα του Μουρατίδη ο Γουνατίδης πλάσαρε τον Τσαγγαλίδη, στο 7′.

Η χαρά των φιλοξενούμενων κράτησε όμως για λίγο καθώς τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπαϊρακτάρ ισοφάρισε με πολύ ωραίο συρτό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή. Ο Πανδραμαϊκός ανέβασε και πάλι ρυθμό, παίρνοντας πάλι κεφάλι στο σκορ στο 19′, με τον Χατζηκυριάκου και τον Μουρατίδη να συνεργάζονται εξαιρετικά και η σέντρα του δεύτερου να καταλήγει στον Νεοφυτίδη, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του.

Ένα λεπτό αργότερα οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν κι άλλο τέρμα και πάλι από συνεργασία του Μουρατίδη και του Χατζηκυριάκου με τον δεύτερο να σκοράρει με ωραίο συρτό σουτ. Στο 25′ μετά από σέντρα του Αχαλινόπουλου και κεφαλιά του προωθημένου Ζυρινίδη μπλόκαρε ο Τσαγγαλίδης και δύο λεπτά αργότερα ο Μουρατίδης έχασε κι άλλη ευκαιρία για γκολ.

Στο 35ο λεπτό ο Αχαλινόπουλος σέρβιρε στον Γουνατίδη ο οποίος πέτυχε το 1-4. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν προσωρινά σε 2-4 με τον Κονδυλίδη να βγαίνει τετ-α-τετ, τον Ματσιώρη να αποκρούει και η μπάλα να καταλήγει και πάλι στο κεφάλι του επιθετικού της Καλλιφύτου και στα δίχτυα της εστίας. Πριν τη λήξη του ημιχρόνου όμως, ο Χατζηκυριάκου έκανε μια σέντρα από τα αριστερά και ο Νεοφυτίδης με πανομοιότυπο τρόπο πέτυχε και δεύτερο αυτογκόλ για να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με σκορ 2-5!

Στην επανάληψη όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τη πρώτη ευκαιρία να γίνεται από τον Αχαλινόπουλο στο 50′ και τον Τσαγγαλίδη να μπλοκάρει, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, έπειτα από εκτέλεση του αρχηγού του Πανδραμαϊκού και της αδυναμίας των αμυντικών της Καλλιφύτου να απομακρύνουν, η μπάλα έφτασε στα πόδια του Γουνατίδη ο οποίος είδε τον γκολκίπερ των γηπεδούχων να μπλοκάρει και πάλι.

Στο 63ο λεπτό ο Πανδραμαϊκός ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-6, για μια ακόμη φορά με πρωταγωνιστές τους Αχαλινόπουλο και Γουνατίδη, με τον πρώτο να σεντράρει και τον δεύτερο να πετυχαίνει χατ-τρικ με πολύ ωραία κεφαλιά!

Εν συνεχεία το ματς έσβησε και εξελίχθηκε σε “αγγαρεία” χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες, με τους δύο προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές και να δίνουν χρόνο σε νέα πρόσωπα, όπως ο Ζυρινίδης Ι. των φιλοξενούμενων, που κατάφερε να κάνει και δύο τελικές δίχως να βρουν όμως στόχο.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βασ΄ίλης Χορόζογλου με βοηθούς Τοπούζογλου Βασίλης και Μπόιτσιος Παύλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εθνικός Αστ΄έρας Καλλιφύτου (Κ. Καρίπης): Τσαγγαλίδης(85′ Ράγκος), Κουτρουλάκης(59′ Καλανίδης), Νεοφυτίδης, Ματσιώρης, Κυριακίδης, Ρεσουλάι(46′ Σεραλίδης), Μπαϊρακτάρι, Παλατσίδης, Κονδυλίδης, Τρελλόπουλος, Σαχανίδης(46′ Τσελά)

ΑΟ Πανδραμαϊκός (Γ. Λάλας): Ματσιώρης, Ζυρινίδης, Μπαμπαλής(66′ Ζυρινίδης Γιάννης), Μιχαηλίδης, Μητρούσης(88′ Άντζας), Τσακίρης, Χατζηκυριάκου, Περσιανλής, Μουρατίδης, Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *