Α.Ε. Αμπελοκήπων – Πανδραμαϊκός 2-2: Σε καλό επίπεδο και οι δύο ομάδες λίγο πριν την πρεμιέρα (Στιγμιότυπα + Ρεπορτάζ )

Ένα όμορφο παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο Δ. Κραχτίδης, εκεί που η Α.Ε. Αμπελοκήπων φιλοξένησε τον Πανδραμαϊκό. Καλή εμφάνιση και από τις δύο ομάδες οι οποίες έδειξαν ότι είναι πανέτοιμες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος σε δύο εβδομάδες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Α.Ε. Αμπελοκήπων μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία με τον Σαϊνίδη στο 17’. Ένα λεπτό αργότερα ο Σαϊνίδη έκανε το 1-0 για τους Αμπελόκηπους μετά από κεφαλιά πάσα στο Δημητριάδη.

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός πίεσε για την ισοφάριση και απείλησε για πρώτη φορά με ένα φάουλ του Μπερούκα στο 20’. Στο 24’ ο Τσάκωνας θα διώξει την μπάλα και Μπερούκας θα βγεί τετ α τετ με τον Λαζόγλου περνώντας του από πάνω  την μπάλα κάνοντας το 1-1 για τους ερυθρόλευκους.

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να πάρουν προβάδισμα πριν βγει το ημίχρονο με τις προσπάθειες το Χατζηκυριάκου και του Σαϊνίδη για τους Αμπελόκηπους και του Φουστέρη και του Μπελμάνι για τον Πανδραμαϊκό να περνάνε ανεκμετάλλευτες, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Πανδραμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 60’ ο Κονταξής θα κάνει το 1-2 για τον Πανδραμαϊκό. Στην συνέχεια ο Γιάννης Ιωαννίδης έκανα κάποιες αλλαγές σε πρόσωπα και πέρασε τον Μάριο Τόπι από τον χώρο της άμυνας στην μεσαία γραμμή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 76’ σε ένα σουτ του Αμανατίδη η μπάλα να φτάσει στον Τόπι ισοφαρίζοντας το παιχνίδι σε 2-2, με τον Πανδραμαϊκό να ζητάει οφ σαιτ στην φάση.

Στο 89’ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανδραμαϊκό να πάρει την νίκη όταν ο Ζήσης έβγαλε την σέντρα με τον Μπερούκα να πιάνει την κεφαλιά και τον Τάσο Καράδαη να αποκρούει σωτήρια. Με το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα, αφήνοντας οι δύο ομάδες ανοιχτούς λογαριασμούς για το πρωτάθλημα προσφέροντας όμορφο θέαμα στο κόσμο που βρέθηκε στο Δ. Κραχτίδης και παρακολούθησε περιμετρικά του γηπέδου την αναμέτρηση.

Απο τους Αμπελόκηπους ξεχώρησαν οι: Χατζηκυριάκου, Τόπι, Περσίδης και Δημητριάδης, ενώ για τον Πανδραμαϊκό οι: Κονταξής, Μπερούκας, Φουστέρης και Κωνσταντάρας.

Α.Ε. Αμπελοκήπων (Γιάννης Ιωαννίδης ): Λαζόγλου(46′ Καράδαης), Δημητριάδης(65′ Αμανατίδης), Χατζηδημητρίου Αλεξ.(46′ Σιδηρόπουλος Αλ.), Τόπι, Τσερκέζος (25′ Κυσσίδης), Καραγιαννίδης, Χατζηκυριάκου, Καραγκιοζίδης, Σαϊνίδης, Περσίδης, Χατζηδημητρίου Π.

Επίσης για την Α.Ε. Αμπελοκήπων αγωνίστηκαν οι: Κασαπίδης, Τουματζίδης, Στεργιανός, Ηλιόπουλος, Πτηνόπουλος και Κυριακίδης.

Πανδραμαϊκός (Μπάμπης Καζεπίδης): Κιουμουρτζής, Κεχαγιάς, Κονταξής, Κωνσταντάρας, Αϊβάζης, Μπίλης, Τσάκωνας, Ιορδανίδης, Φουστέρης, Μπερούκας.

Στο δεύτερο μέρος αγωνίστηκαν οι: Τζάρτζαλος, Ζηγιαχόβαλης, Αχαλινόπουλος, Ζήσης, Παυλίδης, Παπαδόπουλος Ρ., Γρηγοριάδης.

Δείτε στιγμιότυπα απο την αναμέτρηση με την Dramasport να είναι το μόνο μέσο που βρέθηκε στο Δ. Κραχτίδης.:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *