Ορφέας Χωριστής – Προσοτσάνη Γ.Σ. 1-0: Δίκαιη νίκη γοήτρου για τους γηπεδούχους

Επιστροφή στις νίκες μετά από αρκετό καιρό για τον Ορφέα Χωριστής απέναντι στην Προσοτσάνη που σίγουρα είχε και το μυαλό της στον μεγάλο τελικό κυπέλλου το προσεχές Σάββατο με αντίπαλο την Δόξα Βώλακα.

Παιχνίδι γοήτρου, με τον Ορφέα να παραμένει στην 8η θέση ανεβαίνοντας στους 35 βαθμούς και την Προσοτσάνη στην 6η θέση με 42 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος σε μέτριο ποιοτικά πρώτο μέρος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο 24’ με τον Σάββα Αθανασίου να τροφοδοτεί τον Καπουσούζη που με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0.

Η Προσοτσάνη προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο β’ μέρος, είχε προς το τέλος μια καλή διπλή ευκαιρία με τον Άρη Τσακμακίδη, το σκορ όμως έμεινε στο 1-0 με τους γηπεδούχους να κερδίζουν δίκαια.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Αλέκος με βοηθούς Τσακίρη Κώστα και Μπαρούμα Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Λουκάς Αποστολίδης):

Κιουμουρτζής, Δούμας, Παπαεμμανουήλ, Κεσίδης, Παπαδόπουλος Σάββας, Αραμπατζής, Αθανασίου Σάββας, Ζάχαρης(46’ Εμμανουηλίδης), Κοντογιάννης, Καπουσούζης(90’ Ιωσηφίδης), Αθανασιάδης(81’ Γεωργιάδης).

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Αβράμης(80’ Τσακμακίδης Άρης), Γεωργιάδης Κ.(65’ Δροσίδης), Παπαμιχαήλ, Αστερίου(46’ Καλαϊτζίδης), Πετρίδης, Ματζιάρης(60’ Ρούσσος), Μωυσίδης, Πατένταλης, Τσακμακίδης Κώστας(80’ Παναγιωτίδης), Προκοπίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *