Α’ ΕΠΣ Δράμας 1ος Όμιλος : Αμπελόκηποι – Καλμπάκι και Καστρινός Δοξάτο ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής

Με την 9η αγωνιστική συνεχίζεται αύριο Σάββατο το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Δράμας.
Στον πρώτο όμιλο θα δούμε 4 ενδιαφέρουσες αναμέτρησης για το μέλλον των ομάδων στο πρωτάθλημα.


Στο γήπεδο της Δόξας ο Καστρινός θα φιλοξενήσει το Δοξάτο, δύο ομάδες με στόχους στο πρωτάθλημα που έχουν δείξει ότι μπορούν να παλέψουν για την είσοδο τους στα Play off.
Ο Καστρινός προέρχεται από τρείς διαδοχικές ήττες με Άγιος Αθανάσιο και Χωριστή και Αμπελόκηπους και ψάχνει την νίκη μετά από 2 μήνες χωρίς νίκη και ενώ βρίσκεται στην 6η θέση με 10 βαθμούς.


Από την άλλη μεριά το Δοξάτο βρίσκεται 3 βαθμούς πίσω από τον Καστρινό (στους 7 δηλαδή) και ψάχνει την νίκη τόσο για να φτάσει τον Καστρινό στους δέκα βαθμούς όσο για να αφήσει αρκετά πίσω Καλλίφυτο και Αρκαδικό.


Το Δοξάτο πηγαίνει στο παιχνίδι με τον Καστρινό μετά την ήττα από τον Ξηροπόταμο και με σοβαρές απουσίες.


Εύκολο έργο έχει θεωρητικά η Χωριστή με αντίπαλο την Καλλίφυτο, με τον Ορφέα να είναι σε καλό φεγγάρι και η μόνη αήττητη ομάδα στον όμιλο μέχρι στιγμής και βρίσκεται στην κορυφή με 19 βαθμούς.


Από την άλλη η Καλλίφυτος έχει ενισχυθεί και προσπαθεί να δώσει την δική της μάχη για την σωτηρία μετά τα «στραβά» αποτελέσματα των προηγούμενων αγώνων. Η Καλλίφυτος βρίσκεται στην προ τελευταία θέση με 3 βαθμούς.


Στον Αρκαδικό ο τοπικός Κεραυνός θα φιλοξενήσει τον Μ.Α. Ξηροποτάμου, σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά από έναν ολόκληρο γύρο χωρίς βαθμό.


Ο Αρκαδικός σε καλή μέρα και πλήρης είναι μια ομάδα που μπορεί να κάνει την ζημιά και σίγουρα αν θέλει να έχει ελπίδες για την συνέχεια είναι ένα παιχνίδι στην έδρα του που πρέπει να προσπαθήσει να πάρει κάτι, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους.


Από την άλλη πλευρά ο Ξηροπόταμος βρίσκεται στην 4η θέση και αν τελείωνε το πρωτάθλημα θα βρισκότανε στα play off και σίγουρα εκεί θέλει να βρίσκεται στο τέλος και του δεύτερο γύρου.


Ο Ξηροπόταμος έχει αποδείξει ότι έχει την εμπειρία να τελειώνει τέτοια παιχνίδια καθώς με πιο αδύναμους αντιπάλους έχει δείξει ότι τελειώνει νωρίς τα παιχνίδια και αυτό θέλει να κάνει και στον Αρκαδικό.


Τέλος στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Α.Ε. Αμπελοκήπων θα φιλοξενήσει το Καλαμπάκι σε ένα παιχνίδι που το φαβορί είναι οι γηπεδούχοι αλλά σίγουρα η ομάδα του Λάζαρου Μουρατίδη έχει δείξει ότι «χτυπάει» όλα τα παιχνίδια.


Η Α.Ε. Αμπελοκήπων βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 16 βαθμούς πίσω από την Χωριστή και θέλει να βρίσκεται σε επαφή με την πρώτη θέση καθώς είναι από τις ομάδες που την ενδιαφέρει η πρώτη θέση και έχει μόλις μια ήττα και αυτή από την Χωριστή.
Από την άλλη πλευρά το Καλαμπάκι θέλει να μπει στα Play Off και ψάχνει αποτέλεσμα στο Γήπεδο Δ. Κραχτίδη για να βρίσκεται κοντά στην 4η θέση.
Τέλος ο Αγ. Αθανάσιος έχει ρεπό

 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ
ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *