’’ΚΑΤΟΣΤΑΡΗΔΕΣ’’ ΟΙ ΚΑΖΕΠΙΔΗΣ-ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ

Στον εκτός έδρας αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης το προπονητικό τιμ του Πανδραμαϊκού συμπλήρωσε 100 αγώνες πρωταθλήματος στο τιμόνι της ομάδας. Μπορεί το 1-1 με τον Νέστο, να μην τους άφησε να το χαρούν, αλλά στον ‘’100+1’’ αγώνα απέναντι στην Αναγέννηση Πλαγιάς το χάρηκαν και με το παραπάνω, βλέποντας την ομάδα τους να παίρνει τη νίκη με 4-1.

Ήταν 4 Οκτωβρίου του 2017, όταν οι Βυσσινί με μία λιτή ανακοίνωση, καλωσόρισαν τον Μπάμπη Καζεπίδη και τον Κώστα Χαλβατζή με την ευχή, όπως ανέφεραν στην ανακοίνωση τους ‘’…να φτάσουν τον Πανδραμαϊκό εκεί που του αξίζει.’’ Και το κατάφεραν.

Ο Πανδραμαϊκός της σεζόν 2017-18 ξεκίνησε το πρωτάθλημα με μία νίκη στην πρεμιέρα (1-7 τον Άγιο Αθανάσιο), όμως ακολούθησαν 3 σερί ήττες, οι οποίες οδήγησαν στην αλλαγή προπονητή. Το νέο τότε τεχνικό δίδυμο, έκανε το ντεμπούτο του στις 7/10/2017 στον εκτός έδρας αγώνα με τους Φίλιππους Δοξάτου, τους οποίους και κέρδισαν με γκολ του Belmani στο 89’. Το τέλος της σεζόν βρήκε τον Πανδραμαϊκό στη 2η θέση του πρωταθλήματος, μόλις 1 βαθμό πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα του Καλαμπακίου. Τα στατιστικά τους στο τέλος της πρώτης χρονιάς ήταν εξαιρετικά. Σε 26 αγώνες συγκέντρωσαν 68 βαθμούς έχοντας 21 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα, τη στιγμή που η ομάδα πέτυχε 59 τέρματα και δέχτηκε μόλις 13.

Η σεζόν 2018-19 ήταν και η πρώτη που το ρόστερ στήθηκε εξ αρχής από τους Καζεπίδη-Χαλβατζή. Η εικόνα του Πανδραμαϊκού σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ήταν εξαιρετική και φυσιολογικά κατέληξε με την ομάδα πρωταθλήτρια για πρώτη φορά μετα το 2010 και μάλιστα με διαφορά 15 βαθμών από την δεύτερη Προσοτσάνη, από την οποία ήρθε και η μοναδική ήττα της σεζόν την 21η Αγωνιστική με σκορ 2-1 (πρώτη ήττα του Πανδραμαϊκού μετά από 46 αγώνες πρωταθλήματος). Οι 24 αγώνες έληξαν με τον Πανδραμαϊκό νικητή, ενώ οι υπόλοιποι 3 ήρθαν ισόπαλοι. Στα τέρματα, για 2 μόλις γκολ δεν έσπασε το φράγμα των 100, ενώ η βυσσινί εστία παραβιάστηκε μόλις 15 φορές. Η σεζόν αυτή έκλεισε ιδανικά καθώς το πρωτάθλημα πλαισιώθηκε από το κύπελλο και το Super Cup, ενώ άνοιξε και η πόρτα της Γ’ Εθνικής (4η κατηγορία) μετά από 9 χρόνια.

Η πρώτη αναγνωριστική χρονιά στην Γ’ Εθνική, αποδείχτηκε εύκολη υπόθεση καθώς ο Πανδραμαϊκός κατέκτησε την 4η θέση στη βαθμολογία του ομίλου αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν, το οποίο σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στο προπονητικό τιμ των βυσσινί. Σε σύνολο 21 αγώνων, οι 11 βρήκαν τον Πανδραμαϊκό νικητή, 4 έληξαν ισόπαλοι και οι υπόλοιποι 6 έληξαν με ήττες. Θετικό πρόσημο για ακόμη μια χρονιά στα τέρματα με την επίδοση των 30-20 να θεωρείται επιτυχία. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι τελευταίοι 3 προγραμματισμένοι αγώνες του πρωταθλήματος ματαιώθηκαν λόγω της νέας πανδημίας covid-19.

Το πρωτάθλημα του 2021 (ή τέλος πάντων όσο ολοκληρώθηκε από αυτό), βρήκε τον Πανδραμαϊκό ακόμα ψηλότερα δείχνοντας πως η σωστή δουλειά που γινόταν, και οι πετυχημένες προσθήκες συνέχισαν να αποδίδουν καρπούς. Η τελική 3η θέση ίσως αδικεί τους βυσσινί, αλλά δεν παύει να αποτελεί νέα επιτυχία. Σε 15 αγώνες ο Πανδραμαϊκός πέτυχε 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες, με συνολικό απολογισμό τερμάτων 20-13. Οι υπόλοιποι 15 αγώνες που απέμεναν για το πρωτάθλημα ματαιώθηκαν και πάλι λόγω covid-19.

Η φετινή σεζόν (2021-22) ίσως αποδειχτεί και ορόσημο για την οικογένεια του Πανδραμαϊκού, καθώς κατέκτησε δίκαια τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα, και συνεχίζει να μάχεται για την άνοδο στη Β’ Εθνική μετά από 42 χρόνια. Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση μόλις 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αγροτικό Αστέρα. Ο μέχρι στιγμής αγωνιστικός απολογισμός είναι 6 νίκες, 5 ισοπαλίες και καμία ήττα και τα τέρματα είναι ήδη 22-6 (Καλύτερη επίθεση στον όμιλο).

Παρακάτω παρουσιάζουμε τα συνολικά στατιστικά:

Α’ ΕΠΣ ΔΡΑΜΑΣ

54 Αγώνες / 45 νίκες – 8 ισοπαλίες – 1 ήττα / 157-28 τέρματα / +129 διαφορά τερμάτων

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ

47 Αγώνες / 25 νίκες – 11 ισοπαλίες – 11 ήττες / 72-38 τέρματα / +34 διαφορά τερμάτων

ΣΥΝΟΛΟ

101 Αγώνες / 70 νίκες – 19 ισοπαλίες – 12 ήττες / 229-66 τέρματα / +163 διαφορά τερμάτων

229 κερδισμένοι βαθμοί

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, τα νούμερα είναι αξιοζήλευτα για κάθε προπονητή και το γεγονός πως κάθε σεζόν ο Πανδραμαϊκός παρουσιάζεται όλο και καλύτερος είναι πολύ ενθαρρυντικό στοιχείο για το μέλλον της ομάδας. Εμείς ευχόμαστε στον Μπάμπη, τον Κώστα αλλά και τον Λουκά Αποστολίδη που τους πλαισιώνει, το τέλος της φετινής σεζόν να τους βρει πρωταθλητές και να είναι αυτοί που θα οδηγήσουν τον Πανδραμαϊκό και πάλι εκεί όπου τον έμαθε όλη η Ελλάδα. Στη Β’ Εθνική.

Γιώργος Δάγλας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *