Α’ ΕΠΣ Δράμας: Άνετο πέρασμα ρου Βώλακα | Πήρε το ντέρμπι η Προσοτσάνη 2-3 τον Άγιο | Νίκες για Πετρούσα, Ν. Αμισο

Με την 3 αγωνιστική συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της Α’ ΕΠΣ Δράμας εκεί που σημειώθηκαν 26 τέρματα και συνολικά φτάσαμε τα 56 από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου.

Αυτή την αγωνιστική είχαμε 4 νίκες φιλοξενούμενων 2 γηπεδούχων και 1 ισοπαλία και φυσικά αρκετό θέαμα.

Στα παιχνίδια της ημέρας, μεγάλο διπλό για την Προσοτσάνη που βρέθηκε πίσω στο σκορ στο παιχνίδι με τον Άγιος Αθανάσιο εκτός έδρας, όταν και άνοιξε το σκορ ο Δημήτρης Τουματζίδης στο 19’.

Η Προσοτσάνη κατάφερε και ισοφάρισε πριν βγει το ημίχρονο και στο 35’ ο Ματζιάρης έκανε το 1-1 το οποίο και ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Προσοτσάνη βρήκε άλλα δύο τέρματα με τον Τσακμακίδη στο 71’ και 79’ αντίστοιχα. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι είναι να μειώσουν το σκορ με τον Δεληγιώρογλου στο 85’ το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Εύκολο απόγευμα για τον Βώλακα που πέρασε χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία από την δύσκολη έδρα του Νευροκόπιου. Οι φιλοξενούμενοι από το ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με τέσσερα τέρματα αφού σκόραρε τρείς φόρες ο Σίγγος Γ. και ο Στάμπουλης ενώ στο 65’ ο Χαλκίδης έκανε το 5-0 το οποίοι ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νίκη και για την Πετρούσα στην Αλιστράτη με σκορ 0-3 στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για την ομάδα του Δ. Κύριακίδη. Τα γκολ για την Πετρούσα τα πέτυχε ο νεαρός Γαϊδατζής.

Τα εύκολα δύσκολα πήγε να κάνει ο Ξηροπόταμος αφού στο παιχνίδι με το Καλαμπάκι πήρε προβάδισμα τριών τερμάτων και στην συνέχεια χαλάρωση με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν 2 τέρματα για το τελικό 3-2.

Εύκολή νίκη για τον Καλαμώνα με αντίπαλο την Κ. Βρύση κερδίζοντας με 3-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Καγιάογλου και δύο τέρματα ο Αλμανίδης.

Ισόπαλο το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στο Δοξάτο και την Χωριστή, με το Δοξάτο να πετυχαίνει γκολ στις καθυστερήσεις με πέναλτι και να παίρνει έναν πολύτιμο βαθμό για την συνέχεια. Το σκορ άνοιξε πριν την λήξει του πρώτου μέρους ο Δούμπλατζης.

Μεγάλο διπλό για την Ν. Αμισό στο Κραχτίδης με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους, η ομάδα του Γιώργο Πολυχρονίδη έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και κατάφερε και κέρδισε με 1-2.

Στο 23’ ο Φερσιζίδης έκανε το 0-1, ενώ στο 30’ ο Τσιμισκίδης έκανε το 0-2 το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους . Στην επανάληψη το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι είναι να μειώσουν με τον Μουρατίδη στο 83’.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ – ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ 0-5


ΣΚΟΡΕΡ: 17′-23′-39′ Σίγγος Γ., 42′ Σταμπουλής, 65′ Χαλκίδης


ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ 0-3


ΣΚΟΡΕΡ: 30′-43′-57′ Γαιδατζής

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ 3-2


ΣΚΟΡΕΡ: 14′ Λυκίδης, 25′ (πεν) Τσιάρας, 50′ Μήτρου /88′ Πέτρο 92′ Τζιβανάκης


ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – ΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ 3-0


ΣΚΟΡΕΡ: 27′-44′ Αλμανίδης, 33′ Καγιάογλου

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ 1-1


ΣΚΟΡΕΡ: 39′ Δούμπλατζης / Αποστολίδης90+6′ (πεν)


Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ 2-3


ΣΚΟΡΕΡ: 19′ Τουματζίδης, 85′ Δεληγιώρογλου / 35′ Ματζιάρης , 71′-79′ Τσακμακίδης

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ – ΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ 1-2


ΣΚΟΡΕΡ:83′ Μουρατίδης /23′ Φερσιζίδης, 30′ Τσιμισκίδης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *