Νέστος Χρυσούπολης – Δόξα Δράμας 3-2: Ισοφάρισε δύο φορές αλλά δεν μπόρεσε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δεν τα κατάφερε η Δόξα στο σημερινό παιχνίδι που έδωσε στη Χρυσούπολη με αντίπαλο τον 2ο της βαθμολογίας Νέστο γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-2.

Ένα αποτέλεσμα που κρατάει τους μαυραετούς κάτω από την διαχωριστική ζώνη, αλλά τουλάχιστον ήρθαν τα ευχάριστα νέα από την Ευκαρπία με την τοπική Νίκη να μένει στο 1-1 στην έδρα της με την Αναγέννηση Επανομής και να μην απομακρύνεται(είναι στο -5 πλέον η διαφορά) στη μάχη της παραμονής.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να κάνουμε και στους πιστούς φίλους της Δόξας που για μια ακόμη φορά σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι δήλωσαν παρόν και βοήθησαν την ομάδα να κάνει την προσπάθεια της για το θετικό αποτέλεσμα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, χωρίς τις μεγάλες ευκαιρίες αλλά με προβλήματα στις άμυνες και των δύο ομάδων.

Στο 35’ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν από κόρνερ του Γκατζολάρι και κοντινό πλασέ του Σέα, με την Δόξα να ισοφαρίζει με τον ίδιο τρόπο στο 43’ από κόρνερ του Στέλιου Μπλιού και ωραία καρφωτή κεφαλιά του Μαντζανά.

Παρόμοια εξέλιξη στο β’ μέρος με τον Ράνο με το που μπήκε στο ματς και πάλι από κόρνερ στο 55’ να κάνει με ωραία κεφαλιά το 2-1 και 5 λεπτά μετά πάλι από κόρνερ του Μπλιού ο Ξανθόπουλος ισοφάρισε σε 2-2 για την Δόξα.

Από εκεί και πέρα το ματς άνοιξε αρκετά και οι γηπεδούχοι στο 79’ βρήκαν το γκολ της νίκης από ωραία σέντρα του εξαιρετικού αριστερού μπακ  δραμινού Σιδηρόπουλου από αριστερά και ωραίο τελείωμα από κοντά του μεγάλου πρωταγωνιστή του ματς Ράνου που μπήκε στο 55’ και πέτυχε δύο γκολ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κωστούλας του συνδέσμου Έβρου με βοηθούς  Γκιόση και Παπαδόπουλο του συνδέσμου Θράκης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ(Νίκος Κεχαγιάς):

Μούτσα, Πανταζής, Σιδηρόπουλος, Κασμερίδης, Τανζού(91’ Αραμπατζής), Γκατζολάρι, Σέα(91’ Μυλόπουλος), Ορφανίδης(66’ Τοραμανίδης), Μυφτάρι(53’ Μπαρέττας), Κουκόλης, Οκάν(53’ Ράνος).

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ(Άκης Στολτίδης):

Ηλιάδης, Μπλιός, Θεοδοσιάδης, Παπαϊωάννου, Μαντζανάς, Μουχαμαντού(89’ Οικονομίδης), Περσίδης, Ρούτσης(76’ Ελ Μαραγκί), Ξανθόπουλος, Χατζηδημητρίου, Κυριακίδης Δημήτρης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *