Αμπελόκηποι – Εθνικός Σοχού 1-1 : Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Πρεμιέρα με ισοπαλία στο γήπεδο Κραχτίδη.

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο με τους Αμπελόκηπους να προηγούνται στο πρώτο μέρος και οι φιλοξενούμενοι να ισοφαρίζουν στην επανάληψη.

Σε γενικές γραμμές δίκαιο το τελικό αποτέλεσμα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Αμπελόκηποι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και είχαν την πρώτη καλή στιγμή με τον Σταϊκο στο 6’. Ο Εθνικός ανέβασε ρυθμούς και στο 9’ μετά από σέντρα του Μπατσαρά ο Ταχματζίδης έκανε την κεφαλιά με τον Λαζόγλου να μπλοκάρει.

Στο18’ κόρνερ για τους Αμπελόκηπους με την μπάλα μετά την εκτέλεση να βρίσκει στο χέρι του Ταχματζίδη με το διαιτητή να δίχνει πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Περσίδης κάνοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 36’ ο Ραφαελίδης θα κάνει μια ωραία κούρσα από αριστέρα, θα βγάλει την σέντρα με την μπάλα να περνάει από Ταχματζίδη και Κουτσικοβαγγέλη, με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Εθνικός Σοχού μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και για περίπου 15’ λεπτά είχε εγκλωβίσει τους γηπεδούχους στα δικά τους καρέ. Έτσι στο 61’ μετά από γέμισμα του Σάββα η μπάλα έφτασε στον Αχαλινόπουλο, οποίος έκανε το 1-1 για τους φιλοξενούμενους.

Μετά την το γκόλ της ισοφάρισης οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση έχοντας μια καλή ευκαιρία με τον Τόπι.

Στο  71’ ο Μπατζάρας θα πιάσει ένα ωραίο σουτ εντός περιοχής με τον Λαζόγλου να απεκρούει σωτήρια.  Με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ, ένα αποτέλεσμα που θα πρέπει να ευχαριστεί και τις δύο ομάδες καθώς όσο εύκολα θα μπορούσαν να πάρουν το παιχνίδι τόσο εύκολα μπορούσαν να το χάσουν.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Δημητριάδης, Στεργιανός, Τόπι που ήταν ηγέτες στην άμυνα και ο Περσίδης. Ενώ για τους φιλοξενούμενους οι: Σάββας, Ραφαελίδης, Αχαλινόπουλος.

Άριστη η διαιτησία του κ. Ασβεστόπουλου του συνδέσμου Κιλκίς που ήταν κοντά στις φάσεις και των βοηθών του Ζεκερίδη και Χαραλαμπόπουλο.

Φάσεις αγώνα

Στο 3′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάββας λίγο άουτ.

Στο 6′ ωραίο σουτ του Στάικου λίγο άουτ.

Στο 9′ καλή σέντρα του Μπατσαρά κεφάλια του Ταχματζίδη στην αγκαλιά του Λαζόγλου.

Στο 18′ σε κόρνερ η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Ταχματζίδη, πέναλτι που σφυρίζει ο ρέφερι το εκτελεί ο Περσίδης και κάνει το 1-0 για τους Αμπελόκηπους.

Στο 36′ ωραία προσπάθεια και παράλληλη σέντρα του Ραφαελίδη θα περάσει η μπάλα χωρίς να την βρει κάποιος επιθετικός.

Στο 51′ σέντρα κόβει σωτηρία ο Λαζόγλου, νέο σουτ του Σαββατιανού πάνω στη γραμμή διώχνει ο Καραγιαννίδης. 

Στο 61′ Γέμισμα στην περιοχή και ο Αχαλινόπουλος με ωραίο γυριστό πλασέ θα κάνει το 1-1 για τον Εθνικό Σοχού. 

Στο 71′ καλό σου του Μπατζαρά στην κλειστή γωνία σωτηρία ο Λαζόγλου διώχνει σε κόρνερ. 

Στο 94′ σε γέμισμα ο Τόπι διώχνει την μπάλα παραλίγο αυτογκόλ κόρνερ.

Διαιτητής του αγώνα: Ασβεστόπουλος με βοηθούς Ζεγκερίδη και Χαραλαμπόπουλο του συνδέσμου Κιλκίς.

Α.Ε. Αμπελοκήπων(Γιάννης Ιωαννίδης):

Λαζόγλου, Δημητριάδης, Χατζηδημητρίου Αλέξης(60′ Αμανατίδης), Τόπι, Στεργιανός, Τουματζίδης(74′ Πτηνόπουλος), Χατζηκυριάκου(86′ Σαινίδης), Χατζηδημητρίου Παύλος, Στάικος(46′ Καραγιαννίδης), Περσίδης(60′ Ηλιόπουλος), Καραγκιοζίδης.

Εθνικός Σοχού(Γιάννης Παγώνης):

Καραβελίδης, Μπατσαράς, Ραφαελιδης, Ιωαννίδης, Σάββας, Ρανδζής, Αχαλινόπουλος(70′ Φούσκας), Καραμπατάκης(78′ Στεφανίδης), Ταχμαζίδης(76′ Βουτσινάς), Κουτσικοβαγγέλης(65′ Ιωαννίδης), Σαββατιάνος(65′ Κουκορίγκος).

2 σκέψεις σχετικά με το “Αμπελόκηποι – Εθνικός Σοχού 1-1 : Μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *