Στο προπονητικό team του Αετού Ορφανού ο Γιώργος Σαμαράς

Μόλις για 4 μέρες προπόνησε ο Γιώργος Σαμαράς τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου, καθώς δέχτηκε πρόταση απο τον Αετό Ορφανού ως βοηθός προπονητή στην ομάδα. Η διοίκηση της ομάδα κινήθηκε γρήγορα ώστε να βρει τον αντικαταστάτη του και σύμφωνα με πληροφορίες μας τον βρήκε στο πρόσωπο του Ανέστη Ευθυμιάδη. Ο Ανέστης Ευθυμιάδης πρόκειται να ανακοινωθεί το επόμενο διάστημα επίσημα απο τον σύλλογο και να πιάσει άμεσα δουλειά, ενώ ο Παύλος Παυλίδης θα παραμείνει στον σύλλογο ως βοηθός του.

Ο Ανέστης Ευθιμιάδης ήταν παλιότερα επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και έχει προπονήσει μέχρι στιγμής τον Άρη Αμπελοκίων και Απόλλων Ν. Σεβάστεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ξηροποτάμου

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του μέχρι πρότινος προπονητή μας Γιώργου Σαμαρά στην ομάδα του Αετού Ορφανου. Ειμαστε πολύ ικανοποιημένοι που ένα δικό μας παιδί κάνει το βήμα παραπάνω και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες στην καριέρα του.

Γιώργο εις το επανιδείν!

Δημήτρης Μπουτζεκης

Ο Δημήτρης Μπουτζέκης είναι ο ιδρυτής αυτής της ιδέας που ονομάζεται Dramasport. Έχει πάθος για τον Δραμινό Αθλητισμό, όπως όλοι άλλωστε στην ομάδα μας, και πολύ όρεξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *