Α. Ε. Αμπελοκήπων – Άρης Φωτολίβους 2-0: Επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση και πολλές χαμένες ευκαιρίες

Η μοναδική ομάδα που αυτή την στιγμή μετά από 6 αγώνες παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα είναι η Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων που κέρδισε στο γήπεδο Κραχτίδη με σκορ 2-0 τον Άρη Φωτολίβους.

Με καλή εμφάνιση αλλά πολλές χαμένες ευκαιρίες πέτυχε την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα και έχοντας και δύο ισοπαλίες απέχει πλέον μόλις 1 βαθμό από την πρωτοπόρο ομάδα του Βώλακα.

Από την άλλη μεριά η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι τώρα ομάδα του Φωτολίβους παρέμεινε στους 10 βαθμούς με 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και μόλις στο 2’ ο Λουκοβίτης με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή μετά από διώξιμο αμυντικού έκανε το 1-0.

 Οι Αμπελόκηποι σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του ματς ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν φιλότιμα και να μη παίζουν αμυντικά σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

Το άγχος για τους Αμπελόκηπους έγινε λιγότερο από το 60’ και μετά όταν ο Μπάμπης Καραγκιοζίδης με ωραία βαθιά μπαλιά βρήκε τον Μουρατίδη που την κατέβασε ωραία με το στήθος, πέρασε και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Πέτρο Λευκόπουλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τενξίζογλου):

Κανάκης, Τσάννης(66’ Παπαδόπουλος Κ.), Κυσσίδης Κώστας, Βασιλειάδης, Τσερκέζος(78’ Βέις), Κυσσίδης Θανάσης, Τέλο, Μουρατίδης(78’ Άλλα), Λουκοβίτης, Καραγκιοζίδης, Θεοδωρίδης(60’ Μίτρε).

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Στοϊμενίδης, Κανταρτζής, Αλκίδης(70’ Μουλαδάκης), Δεληγιώρογλου Θανάσης, Γεωργιάδης Νίκος(79’ Κοντογιάννης, 84’ Σύρτας), Ιορδανίδης(70’ Σεραφειμίδης), Γεωργιάδης Δημήτρης, Ιωαννίδης, Ευσταθιάδης(79’ Χατζημανώλης), Ρουμελιώτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *