Προσοτσάνη Γ.Σ. – Δόξα Πετρούσας 0-3: Μεγάλη νίκη για τους φιλοξενούμενους που κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση των δύο ομάδων ένα παιχνίδι μεταξύ Προσοτσάνης – Πετρούσας έχει πάντα το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Οι φιλοξενούμενοι της Πετρούσας πανηγύρισαν μια πανάξια νίκη με το ευρύ 3-0 μέσα στην έδρα του γείτονα και στην 5η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς έχοντας απολογισμό 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα και φυσικά εντυπωσιάζοντας μέχρι τώρα με τις εκτός Πετρούσας επιδόσεις της όπου σε 4 αγώνες έχει 3 νίκες και 1 ισοπαλία.

Από την άλλη μεριά σίγουρα μεγάλος προβληματισμός στο στρατόπεδο της Προσοτσάνης που σε 6 αγώνες μετράει μόλις 1 νίκη και δεν μπόρεσε να συνδυάσει την επιστροφή του άκρως πετυχημένου προπονητή της Φώτη Χατζηκυριάκου στη τεχνική ηγεσία της ομάδας με ένα θετικό αποτέλεσμα ή  έστω μια καλή εμφάνιση.

Το φιλμ του αγώνα

Το πρώτο ημίχρονο μπορεί να βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0, οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού με κλασσικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ στο 3΄με τον Κατσαβουνίδη και στο 9’ διπλή ευκαιρία με τον Καλλέργη με τον τερματοφύλακα της Προσοτσάνης Γιάννη Αβραάμ να κρατάει το μηδέν για την εστία του.

Οι γηπεδούχοι φάνηκαν επιθετικά μόνο στο τελευταίο 10 λεπτό του πρώτου μέρους όπου έκανε και τις πρώτες τους επισκέψεις στην αντίπαλη εστία.

Στο β’ μέρος όλα κρίθηκαν μέσα σε 15 λεπτά με την Πετρούσα αντίθετα με το πρώτο μέρος να είναι αποτελεσματική και να σκοράρει τρεις φορές μέσα σε διάστημα 15 λεπτών με δημιουργό των δύο από τα τρία γκολ τον καλύτερο της παίκτη στο ματς τον Γιαγκούλα που ήταν απροσπέλαστος αμυντικά και μόνιμη πηγή κινδύνων στα ανεβάσματα του από δεξιά.

Στο 51’ από πάσα του Γάιδα ο Καλλέργης υποδέχθηκε σωστά την μπάλα και με ωραίο σουτ στη γωνία της εστίας έκανε το 0-1 για την ομάδα του.

Πριν προλάβει να συνέλθει η Προσοτσάνη 5 λεπτά μετά από καταπληκτική προσπάθεια του Γιαγκούλα και σέντρα από δεξιά ο Γάιδας πρόλαβε την έξοδο του Αβραάμ και με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Όλα κρίθηκαν στο 62’ με τον Γιαγκούλα και πάλι να κάνει ωραία προσπάθεια και συρτή σέντρα αυτή την φορά και τον Στέφανο Γεωργιάδη από κοντά να διαμορφώνει το τελικό 0-3.

Μετά το 0-3 η Προσοτσάνη και με την είσοδο του Πατένταλη έγινε πιο επιθετική, προσπάθησε αλλά δεν μπόρεσε τουλάχιστον να πετύχει το γκολ της τιμής.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Άγγελο Ζήρδα και Παρασκευά Αντωνίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Καλαϊτζίδης(65’ Αβράμης), Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Παυλίδης, Γεωργιάδης Κώστας(65’ Φιλίππου), Ματζιάρης(77’ Δροσίδης), Μωυσίδης, Λάμπρου(10’ λ. τ. Πετρίδης), Τσακμακίδης Κώστας, Παναγιώτου Χρήστος(65’ Πατένταλης).

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Γιορδαμλής(71΄λ. τ. Τουκμακτσής), Κοκοτσάκης Νίκος, Ντόμπρος, Κατσαβουνίδης(67’ Κύρτσης), Γιάντσιος, Γεωργιάδης Στέφανος, Καλλέργης(89’ Κοκοτσάκης Μανώλης), Γάιδας(67’ Ουζούνης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *