Άρης Καλαμώνα – Πανδραμαϊκός: Ξέσπασε στους κίτρινους ο Πανδραμαϊκός και επέστρεψε στις νίκες

Το σκορ της ημέρας είχαμε στον Καλαμώνα εκεί που η τοπική ομάδα φιλοξένησε τον Πανδραμαϊκό στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Δράμας.

Ο Πανδραμαϊκός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κατάφερε να πετύχει 7 τέρματα και να παρουσιάσει ένα αρκετά καλό πρόσωπο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερη στο παιχνίδι και στο 2’ πέτυχαν γκολ με τον Χατζηκυριάκου με τον διαιτητή να το ακυρώνει ως οφ σαιντ.

Στο 10’ ο Πανδραμαϊκός άνοιξε το  σκορ με τον Χατζηκυριάκου για το 0-1/

Στην συνέχεια ο Καλαμώνας έβγαλε αντίδραση χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες  με τους Κυριακίδη και Γεωργιάδη να μην καταφέρνουν να σκοράρουν.

Από το 20’ μέχρι το 30’ ο Πανδραμαϊκός θα πετύχει 4 τέρματα, αρχικά στο 22’ ο Γουνατίδης θα κάνει το 0-2, στο 25’ ο Βογιατζής θα εκμεταλλευτεί το λάθος του τερματοφύλακα και θα κάνει το 0-3, στο 29’ πάλι ο Βογιατζής θα κάνει το το 0-4 και στο 30’ ο Αχαλινόπουλος θα κάνει το 0-5, το οποίο και ήταν και σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Καλαμώνας μπήκε καλύτερα και προσπάθησε να κάνει την αντεπίθεση του. Στο 50’ οι γηπεδούχοι θα μειώσουν με τον Κυριακίδη για το 1-5. Στην συνέχεια η ομάδα του Θεοδόση Ταβλαρίδη έχασε κι άλλες ευκαιρίες να μειώσει το σκορ με τους, Γεωργιάδη, Κυριακίδη και Χρυσόπουλο.

Στο 70’ ο Κοτσαμάνης θα κάνει το 2-5 βάζοντας δύσκολα στους φιλοξενούμενους.

Στην συνέχεια ο Πανδραμαϊκός με δύο προσωπικά γκολ του Γουνατίδη θα κάνει το 2-6 και 2-7 αντίστοιχα το οποίο και ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Άρης Καλαμωνα(Ταβλαρίδης): Νάνος, Σίντος(72’ Άντζας), Μιχαηλίδης, Μητρούσης(Γεωργιάδης Μ.), Σταυρόπουλος, Πουλιούδης(40’ Συλλογίδης), Γεωργιάδης, Μουρατίδης(46’ Χρυσόπουλος), Κυριακίδης(62’ Νοάρδος), Κοτζαμάνης, Ελευθεριάδης.

Πανδραμαϊκός(Λάλας): Χαραλαμπίδης, Ζυρινίδης, Μπαμπαλής, Ναμίδης, Μιχαηλίδης(65’ Ζυρινίδης Ι), Παπαδόπουλος, Χατζηκυριάκου(82’ Χατζής), Βογιατζής(56’ Μουρατίδης), Τσακίρης(56’ Περσιανλής), Αχαλινόπουλος, Γουνατίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *