Άρης Μικροχωρίου – Α.Ε. Καλαμπακίου 2-2: Ντέρμπι με τα όλα του | Δύο φορές προηγήθηκε το Καλαμπάκι αλλά δεν κατάφερε να πάρει την νίκη

Ένα ακόμη τοπικό ντέρμπι που διεξήχθη αυτή την αγωνιστική αφού το Μικροχώρι  φιλοξένησε την Α.Ε. Καλαμπακίου στα πλαίσια της  6ης αγωνιστικής.

Το Καλαμπάκι είχε την ευκαιρία και προηγήθηκε 2 φορές στο παιχνίδι όμως δεν κατάφερε να αποδράσει από το Μικροχώρι και να επιστρέψει στις νίκες.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το Καλαμπάκι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 7’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κώστα Κωνσταντινίδη που επέστρεψε στην ομάδα μετά το πέρασμα του από την Προσοτσάνη και ένα σύντομο πέρασμα από τον Πανδραμαϊκό.

Στο 12’ ωραίος συνδυασμός των παικτών των γηπεδούχων  η μπάλα θα φτάσει στον Κοσκερίδη που θα βρεθεί στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 17’ Γκαμότσος θα βγάλει την σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Κωνσταντινίδης θα στείλει την μπάλα άουτ.

Στο 30’ ωραίος συνδυασμός των παικτών του Μικροχωρίου η μπάλα θα φτάσει στον Μιχάλη Κωνσταντινίδη και με προβολή στην καρδιά της άμυνας  του Καλαμπακίου θα φέρει το ματς στα ίσια για το 1-1, με το 1-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησαν στο 48’ με ωραίο σουτ του Διαμάντη με τον Τότκα να απομακρύνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Στο 52’ ο Μαυροβασίλης θα εκτελέσει το φάουλ η μπάλα θα σταματήσει στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Αγγελόπουλος θα βρεθεί στο έδαφος με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 54’ ο Αγγελόπουλος θα βγάλει την Σέντρα με τον Τότκα να αποκρούει την μπάλα.

Στο 55’ ο Μαυροβασίλης θα κάνει την σέντρα από αριστερά ο Αλμανίδης ο Στέφανος θα κάνει την προβολή με τον Τότκα να αποκρούει.

Στο 59’ ο Τόπι θα βγάλει την σέντρα από αριστερά ο Τουματζίδης θα προλάβει την έξοδο του Κελετζή στέλνοντας την μπάλα άουτ, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για ανατροπή του τερματοφύλακα πάνω στο επιθετικό του Μικροχωρίου.

Στο 63’ Φάση διαρκείας στην άμυνα του Μικροχωρίου η μπάλα θα φτάσει στον Αλμανίδη Στέφανο και αυτός με προβολή μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-2.

Στο 90’ το Μικροχώρι θα κερδίσει πέναλτι σε χέρι αμυντικού με τον Τόπι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να κάνει το 2-2.

Άρης Μικροχωρίου(Γιάννης Ιωαννίδης): Τότκας, Χιντζίδης, Γκαμότσος, Βαβάτσης, Κοσκερίδης, Βασιλειάδης, Δαφνάκης, Τόπι, Τουμαντζίδης(84’ Τσίτσος), Κωνσταντινίδης Μ.(68’ Αλεξιάδης, 84’ Καζάκης), Μπραζιώτης(58’ Φωτιάδης).

Α.Ε. Καλαμπακίου(Λάζαρος Μουρατίδης): Κελετζής, Πέτρο(69’ Ηλιόπουλος), Διαμαντί, Γκλόγκερι, Καγιάογλου, Ντόβας, Δημητριάδης, Μαυροβασίλης, Αγγελόπουλος, Κωνσταντινίδης Κ.(84’ Καρράς), Αλμανίδης Σ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *