Η κριτική απόδοσης των παικτών του Σούπερ Καπ Α.Ο. Πανδραμαϊκός – Δόξα Βώλακα 0-0(3-5 στα πέναλτι)

Πρώτο επίσημο παιχνίδι της αγωνιστικής χρονιάς και ουσιαστικά τα πρώτα δείγματα πολύ ενθαρρυντικά τόσο από την προσέλευση του κόσμου, όσο και από το πολύ ωραίο ποδοσφαιρικό θέαμα που μας αποζημίωσαν οι δύο ομάδες.

Σε άλλο κείμενο του σάιτ έχετε ενημερωθεί αναλυτικά για τα στοιχεία του αγώνα, πάμε εμείς τώρα μέσα από τα δικά μας μάτια να δούμε την κριτική απόδοσης των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, αυτούς που επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν δύο ικανότατοι προπονητές ο Γιώργος Λάλας για τον Πανδραμαϊκό και ο Μπάμπης Καζεπίδης για την Δόξα Βώλακα.

Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ

1: Χαραλαμπίδης: Πολύ καλή απόδοση για τον γκολκίπερ του Πανδραμαϊκού με σωτήριες επεμβάσεις στο β’ μέρος σε δύσκολο απευθείας φάουλ του Σταμπουλή Ηλία και σε τέτατετ με τον Νίκο Στάικο, ενέπνεε σιγουριά στην άμυνα του.

2: Ζυρινίδης: Καλή εμφάνιση από τον νεαρό δεξιό μπακ, κυρίως στο πρώτο μέρος ήταν πολύ καλός ανασταλτικά, δεχόμενος πολύ πίεση στο β’ μέρος ήταν θετικός.

3: Μπαμπαλής: Από τους καλύτερους του Πανδραμαϊκού, οι εμπειρίες από την Γ’ Εθνική τον έχουν βοηθήσει πολύ και η επιλογή του Γιώργου Λάλα να τον χρησιμοποιήσει ως αριστερό μπακ δικαιώθηκε.

4: Καρασαββίδης Χάρης: Με κεκτημένη ταχύτητα από την περσινή πολύ καλή του παρουσία στον Ξηροπόταμο, ήταν σταθερότατος με καίριες επεμβάσεις βοήθησε την ομάδα του.

5: Καμίδης: Καλό ματς ως δεύτερος στόπερ δίπλα στον Καρασαββίδη, προσπάθησε για το καλύτερο.

6: Πετρίδης Κοσμάς: Ο άτυχος του αγώνα μια και τραυματίστηκε στο 64’ και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Έχει ανέβει επίπεδο μετά την περσινή καταπληκτική χρονιά με την Προσοτσάνη, είναι από τις τελευταίες μεταγραφές της ομάδας όμως και θα χρειαστεί χρόνος προσαρμογής.

7: Τσακίρης: Είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 14’ και γενικότερα σε αρκετά σημεία του ματς έδειξε μέρος του ταλέντου που έχει και θα βοηθήσει τον Πανδραμαϊκό.

8: Παπαδόπουλος Νίκος: Ένα ακόμη από τα νέα παιδιά του Πανδραμαϊκού ο δεύτερος αμυντικός μέσος στο ματς με αρκετά τρεξίματα και σωστά μαρκαρίσματα.

9: Υψηλός: Πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, δεν φάνηκε πολύ στο ματς όμως παίζοντας σε αρκετά σημεία του αγώνα στην κορυφή της επίθεσης απομονωμένος, ενώ σωστά έγινε αλλαγή στο β΄ μέρος μια και έμεινε από δυνάμεις.

10: Αχαλινόπουλος: Μεγάλο κεφάλαιο για τον Πανδραμαϊκό, ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες της περσινής ομάδας. Αν έπαιρνε το τρόπαιο ο Πανδραμαϊκός δικαιωματικά θα ήταν ο MVP της αναμέτρησης, πολύ δουλειά ανασταλτικά και μεγάλη ποιότητα στο επιθετικό κομμάτι.

11: Γουνατίδης: Από τις σημαντικές κινήσεις του καλοκαιριού, έκανε καλό ματς βοηθώντας τα μέγιστα και στο αμυντικό κομμάτι ενώ παραλίγο από δική του ενέργεια να έφτανε ο Πανδραμαϊκός στο γκολ.

Από τους αναπληρωματικούς που αγωνίστηκαν θετικό πρόσημο είχαν οι έμπειροι Κωνσταντινίδης και Περσιανλής, ενώ δεν μπορεί να κριθεί ο Χατζηκυριάκου που λόγω ενός τραυματισμού στην τελευταία προπόνηση της ομάδας πριν τον μεγάλο τελικό, έμεινε στον πάγκο και μπήκε αλλαγή στο 88’.

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ

Τρίτος τίτλος για την Δόξα Βώλακα και πάμε να δούμε αναλυτικά την απόδοση των ποδοσφαιριστών:

1: Παγκάκης: Τι να πει κανείς γι’ αυτό τον τερματοφύλακα, το ψυχρό αίμα και ο άνθρωπος που βάζει πάντα την σφραγίδα του σε κάθε τελικό.

Στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τελευταία αγωνιστική αποκρούει στο 0-0 το πέναλτι του Ρούσσου, στον τελικό του κυπέλλου μπαίνει αλλαγή στο 119’ και γίνεται ήρωας στα πέναλτι και στο μεγάλο τελικό του σούπερ καπ αποκρούει το πέναλτι του Χατζηκυριάκου.  Τα λόγια είναι περιττά.

2: Κασσός: Πολυεργαλείο, ο γνωστός οδοστρωτήρας  με τον δυναμισμό του έδωσε όλες τους τις δυνάμεις για τις ανάγκες του ματς ως δεξιός μπακ και όχι ως στόπερ που είναι η δική του θέση.

3: Καρπιτσάρης: Ένα ακόμη πολύ ώριμο ματς στο αριστερό άκρο της άμυνας με τους προπονητές της κερκίδας να του δίνουν δίκαια αλλά ΟΡΙΑΚΑ σε ψήφους τον τίτλο του κορυφαίου της αναμέτρησης.

4: Μποσκοψίου: Επέστρεψε δριμύτερος μια και ήταν τιμωρημένος στο ματς του κυπέλλου, μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος που δεν ήταν τόσο συγκεντρωμένος, στο β’ μέρος ανέβασε όπως και όλη η ομάδα την απόδοση του ένας από τους ηγέτες αυτής της ομάδας.

5: Άρμεν Προκόπης: Στάθηκε πολύ καλά στη θέση του δεύτερου στόπερ με καλές τοποθετήσεις και θετικό πρόσημο στην εμφάνιση του.

6: Βασιλειάδης: Το «μηχανάκι» αυτής της ομάδας, 6αρι για όλες τις δουλειές. Εξαιρετικός κυρίως στο β’ μέρος που ανέβασε όλη την ομάδα.

7: Σίγγος Γιάννης: Δεν έκανε και από τα καλύτερα παιχνίδια του με τον αντίπαλο να είναι διαβασμένος και να μη του δίνει καθόλου χώρο να «μπουκάρει» στην αντίπαλη περιοχή. Πολύτιμο εργαλείο αυτής της ομάδας θα προσφέρει και φέτος πολλές λύσεις.

8: Δράμπαλης Ντίνος: Από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας, θετικός στο β’ μέρος, έξω από τα νερά του στο πρώτο όπως και οι περισσότεροι συμπαίκτες του.

9: Τσαμπάζης Ιωάννης: Παίζει με αυτοπεποίθηση με τον προπονητή του να τον βάζει σε ένα νέο ρόλο 8αρι περισσότερο παίζοντας πίσω από τον φορ. Είχε καλή παρουσία με σωστές μεταβιβάσεις.

10: Στάικος Νίκος: Μπορεί να μη σκόραρε, ήταν όμως από τους καλύτερους σε απόδοση βάζοντας δύσκολα στα στόπερ του Πανδραμαϊκού, του έλειψε μόνο η ψυχραιμία και το γκολ στην τελική προσπάθεια. Για ένα ακόμη ματς έγινε ξεκάθαρο ότι πρέπει να παίζει σέντερ φορ και όχι στόπερ όπου για τις ανάγκες της ομάδας τον βλέπουμε να αγωνίζεται πολύ συχνά.

11: Σταμπουλής Ηλίας: Καλή εμφάνιση από τον αρχηγό που και αυτός υπό τις οδηγίες Καζεπίδη μαθαίνει νέο ρόλο και ανταποκρίνεται παίζοντας στα άκρα κυρίως και όχι ως οργανωτής.

Από τους αναπληρωματικούς ο Τολμαϊδης τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα ήταν θετικός ως δεξιός μπακ, ενώ έδωσαν επιθετική πνοή στην ομάδα Μουζενίτοφ, Αλέξανδρος Άρμεν και ο Σέγγος που παραλίγο να γίνει και ο ήρωας της ομάδας με το σουτ στο δοκάρι στο 90’.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *