Ορφέας Χωριστής – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 1-2: Παλικαρίσια νίκη με παίκτη λιγότερο για τους φιλοξενούμενους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Δύο από τις ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα αναμφίβολα είναι ο Ορφέας Χωριστής και ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου.

Στο κατάμεστο από φιλάθλους των δύο ομάδων γήπεδο του Ορφέα αν και πρώτη αγωνιστική οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα πολύ καλό ποδοσφαιρικό θέαμα στους φιλάθλους, ένα πραγματικό ντέρμπι που τελικά κέρδισαν οι φιλοξενούμενοι με παλικαρίσιο τρόπο με σκορ 1-2 και παρά το γεγονός ότι έπαιζαν από το 56’ με παίκτη λιγότερο.

Ο Ορφέας εξέφρασε αρκετά παράπονα για δύο περιπτώσεις πέναλτι στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο παρότι ισοφάρισε νωρίς στο 64’ το γκολ που είχε δεχθεί στο 15 και είχε δύο δοκάρια, δέχθηκε από τους φιλοξενούμενους από στημένη φάση το 1-2 και δεν μπόρεσε έστω να  πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Καλή παρουσία, αρκετή ποιότητα και από τις δύο ομάδες, όχι άδικα από την αρχή της χρονιάς θεωρούνται από τα φαβορί για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Φάσεις αγώνα

Στο 15’ ωραία σέντρα του Δημήτρη Τουμαντζίδη κεφαλιά του Μπάμπη Περπερίδη και το 0-1 για τον Άγιο Αθανάσιο.

Στο 17’ μαρκάρισμα του Ζεκερίδη στον Αθανασίου που πέφτει μέσα στην περιοχή, ο κ. Σιουμπάρας παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων τιμωρεί με κίτρινη κάρτα για θέατρο τον επιθετικό των γηπεδούχων.

Στο 21’ τεράστια ευκαιρία για τον Ορφέα με τον Αθανασίου να βγαίνει τέτατετ και να κάνει το πλασέ και τον Λαμπρινουδάκη να σώζει με το ένα χέρι.

Στο 56’ μαρκάρισμα από πίσω του Μπαμπασαλί στον Αθανασίου, δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για τον παίκτη του Αγίου Αθανασίου.

Στο 64’ μακρινό σουτ του Αθανασίου δεν μπορεί να συγκρατήσει την μπάλα ο Λαμπρινουδάκης και το 1-1 για την Χωριστή.

Στο 69’ διπλή μεγάλη ευκαιρία για τον Ορφέα, σουτ του Αθανασιάδη με γροθιές διώχνει ο Λαμπρινουδάκης, στην εξέλιξη της φάσης ωραία προσπάθεια του Αραμπατζή μπαίνει στην περιοχή σουτ σωτήρια και πάλι ο Λαμπρινουδάκης διώχνει με τα πόδια.

Στο 71΄ μακρινό σουτ του Αραμπατζή στο δοκάρι και διώχνουν οι αμυντικοί.

Στο 77’ ωραία εκτέλεση φάουλ του Παπαζώτου στο δεύτερο δοκάρι, έξοδος του Κιουμουρτζή που δεν βρίσκει την μπάλα και στο 2ο δοκάρι ο Στεργιανός με κοντινή κεφαλιά κάνει το 1-2 για τον Άγιο Αθανάσιο.

Στο 84’ φάση διαρκείας για τον Ορφέα και νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Δούμπλατζη να κάνει την κεφαλιά και σωτήρια προ της γραμμής ο Καραγιαννίδης να απομακρύνει με το κεφάλι.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Στέφανο Τζιερτζίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Κεσίδης(74’ Δούκας), Τζιρίτης(79’ Δούμπλατζης), Μανωλεσάκης, Μπατάκογλου, Αραμπατζής, Αθανασίου, Καπουσούζης, Κάππας(57’ Εμμανουηλίδης), Βουτσινάς, Αθανασιάδης.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Ζεκερίδης(75’ Παπαδόπουλος Κοσμάς), Σκάρογλου(90’ Συγγιρίδης), Παπακωνσταντίνου, Καραγιαννίδης, Στεργιανός, Μπαμπασαλί, Περπερίδης, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παπαζώτος, Κοντρόπουλος.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *