Καλύτερη 11αδα της πρεμιέρας της Α’ κατηγορίας

Καλό χειμώνα να έχουμε και πάμε όπως και πέρσι κάθε αγωνιστική να επιλέξουμε την καλύτερη 11αδα της αγωνιστικής σύμφωνα με την γνώμη των συνεργατών μας που ήταν στα γήπεδα σήμερα.

Να επαναλάβουμε όπως και πέρσι η επιλογή των 11 γίνεται με το μοναδικό κριτήριο θετικού αποτελέσματος της ομάδας.

Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και στην 11αδα η επιλογή γίνεται αν η εμφάνιση του ποδοσφαιριστή συνδυάζεται με θετικό αποτέλεσμα που είναι νίκη ή ισοπαλία της ομάδας του.

Ξεκινάμε!!!!

1: ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΔΑΚΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Με το καλημέρα στη νέα του ομάδα έβαλε την σφραγίδα του για το σπουδαίο διπλό στη Χωριστή με σκορ 1-2.

Στο 21’ απέκρουσε σωτήρια με το ένα χέρι τέτατετ του Αθανασίου και στο δεύτερο μέρος με το σκορ στο 1-1 έκανε δύο πολύ δύσκολες επεμβάσεις σε σουτ του πρώην συμπαίκτη του στη Νέα Αμισό Αθανασιάδη και ένα λεπτό μετά σε τέτατετ με τον Αραμπατζή.

2: ΡΕΒΥΘΟΠΟΥΛΟΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Από τις πιο ηχηρές μεταγραφές φέτος ήρθε στην ομάδα της γενέτειρας του να βοηθήσει και το έκανε με το καλημέρα.

Δεξιός μπακ στο ματς, με πολλά τρεξίματα μια ασίστ σε γκολ του Αγγελόπουλου, από τους καλύτερους στο επιβλητικό 1-4 μέσα στην Προσοτσάνη.

3: ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ(Α.Ο. Πανδραμαϊκός):

Καθιερώνεται με πολύ καλές εμφανίσεις στη θέση του αριστερού μπακ. Είναι ξεκάθαρο ότι τον έχουν βοηθήσει πολύ οι εμπειρίες που πήρε στη Γ’ Εθνική και η επιλογή του Γιώργου Λάλα να τον χρησιμοποιεί ως αριστερό μπακ δικαιώνεται από τα πρώτα παιχνίδια.

4: ΚΟΚΟΤΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ(ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ):

Καθιερώθηκε από πέρσι στην αρχική 11αδα και δείχνει και φέτος ότι θα δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα του.

Πέρα από την εξαιρετική ανασταλτική του λειτουργία με υπέροχο σουτ από εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 2-1 και έδωσε το έναυσμα στην ομάδα του για να φτάσει στο τελικό 2-2 εκτός έδρας με τον Πανδραμαϊκό.

5: ΚΑΤΑΡΤΖΗΣ(ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ):

Νίκη εξάποντο για τον Άρη Φωτολίβους μέσα στον Καλαμώνα με σκορ 2-1 και με διαφορά ο καλύτερος παίκτης της ομάδας ήταν ο Βασίλης Καταρτζής αρχικά ως κεντρικός αμυντικός και στη συνέχεια αγωνιζόμενος ως αμυντικός μέσος δίνοντας πολλές λύσεις στην ομάδα του για να ανατρέψει το σκορ.

6: ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Έκανε εξαιρετικά παιχνίδια πέρσι στο Δοξάτο, καταπληκτική εμφάνιση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας του ομάδας.

Εξαιρετικός ως 6αρι, βοηθούσε τόσο ανασταλτικά όσο και επιθετικά βοηθώντας για τη μεγάλη νίκη με 4-1 μέσα στην Προσοτσάνη.

7: ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ(Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ):

Μπορεί να μπήκε ως αλλαγή στο β’ μέρος, σε μια μέτρια μέρα της ομάδας του όμως βοήθησε τα μέγιστα πετυχαίνοντας στο 6’ λεπτό των καθυστερήσεων το τελικό 2-1 απέναντι στην σκληροτράχηλη Καλλίφυτο.

8: ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Μέγα και φέτος.

Πολύ καλός ανασταλτικά με πολλά τρεξίματα και δύσκολο έργο από την στιγμή που η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες από το 56’, αλλά κυρίως είχε την ψυχραιμία να κάνει την κατάλληλη κίνηση στο φάουλ που εκτέλεσε ο ποιοτικός για ένα ακόμη ματς Παπαζώτος στο 77’ και με κεφαλιά να διαμορφώσει το τελικό 1-2 μέσα στη Χωριστή.

9: ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ(ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ):

«Μηχανή» γκολ και φέτος ο εξαιρετικός Παύλος Τσιμισκίδης έβαλε την σφραγίδα του στη νίκη της ομάδας του πετυχαίνοντας το 1-0 και κερδίζοντας πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος για το 2-0.

10: ΣΕΓΚΟΣ  ΚΩΣΤΑΣ(ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ):

Στον τελικό του σούπερ καπ με αντίπαλο τον Πανδραμαϊκό μπήκε ως αλλαγή έχοντας ένα σουτ στο δοκάρι και πολύ καλή παρουσία. Στο νικηφόρο 4-1 επί του Ξηροποτάμου παίζοντας και στα δύο άκρα της επίθεσης έβαλε 2 γκολ και ήταν εξαιρετικός.

11: ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ(ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ):

Ήταν ο ηγέτης αυτής της ομάδας πέρσι στη Β’ κατηγορία, παραμένει και στην Α’.

Πολύ καλό ματς, ήταν ο ποδοσφαιριστής που έκανε το 1-1 και ήταν μέσα σε όλες τις καλές επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *