Καλύτερη 11αδα της 22ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Δράμας

Ένα ακόμη μεταμεσονύκτιο ραντεβού μας, έχοντας πλήρη εικόνα των αγώνων μέσα από τα στιγμιότυπα και μιλώντας με τους συνεργάτες μας που ήταν Κυριακή απόγευμα στα γήπεδα για να δούμε τους καλύτερους 11 της αγωνιστικής όπως πάντα από τις ομάδες που κέρδισαν ή πήραν αποτέλεσμα αυτή την αγωνιστική.

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

1: ΣΑΒΒΙΔΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Σε παιχνίδι που η ομάδα του δεν ήταν καλύτερη αγωνιστικά από τον αντίπαλο, βοήθησε με τις σωτήριες επεμβάσεις του να φτάσουμε στο 98’ και να έρθει το γκολ της νίκης στο 1-0 με τον Άγιο Αθανάσιο.

2: ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Καταπληκτικό ματς στο δεξί άκρο με πολλές προωθήσεις και μια ασίστ πάρτο – βάλτο στο ένα από τα τρία γκολ του Στράτου Παρουτσή στο νικηφόρο 4-1 της ομάδας του απέναντι στον Ορφέα Χωριστής.

3: ΚΑΡΠΙΤΣΑΡΗΣ Ν.(Δόξας Βώλακα):

Ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι από τον αριστερό μπακ της ομάδας με πολλά ανεβάσματα και βοηθώντας τον Γιάννη Σίγγο, ενώ ήταν ο παίκτης που εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Μπόσκου και άνοιξε νωρίς το σκορ για τον Βώλακα για να έρθει αργότερα το 4-0 με αντίπαλο τους Αμπελόκηπους.

4: ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ Μ.(Φίλιπποι Δοξάτου):

Τον χρησιμοποίησε ως κεντρικό αμυντικό ο Χρήστος Ζεκερίδης και τον δικαίωσε με αντιπάλους της ποιότητας Καπτέλι, Προκοπίου και Τζιβανάκη.

Βοήθησε στο να κρατήσει η ομάδα του το μηδέν στην άμυνα με αντίπαλο το ποιοτικό Καλαμπάκι που έχει εξαιρετική επίθεση.

5: ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ(Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου):

Αξίζει πραγματικά να δείτε στα στιγμιότυπα την Δευτέρα την γκολάρα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου που πέτυχεο κεντρικός αμυντικός του Ξηροποτάμου και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Μόνο γι’ αυτή την έμπνευση που είχε μπαίνει στην καλύτερη 11αδα αν και γενικότερα η εμφάνιση του στο πλάι του πολύπειρου Τσιάρα στο κέντρο της άμυνας ήταν πολύ καλή.

6: ΝΤΟΜΠΡΟΣ(Δόξα Πετρούσας):

Από τους πιο σταθερούς παίκτες των γηπεδούχων στα τελευταία παιχνίδια, έχει καθιερωθεί ως αμυντικός μέσος και τα πάει περίφημα. Πολλά τρεξίματα, αρκετά κοψίματα στο χώρο του κέντρου από τους κορυφαίους στο 1-1 με την Προσοτσάνη.

7: ΠΟΥΛΑΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Άνοιξε τον δρόμο για την ομάδα του με δικό του γκολ στο 17’ για το τελικό 0-4 στην Αλιστράτη, ενώ κέρδισε και πέναλτι και ήταν μόνιμη πηγή κινδύνων για την αντίπαλη άμυνα.

8: ΜΑΥΡΟΒΑΣΙΛΗΣ Γ.(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Τα έχουμε ξαναπεί για την ποιότητα του, ήταν από τους λίγους παίκτες των γηπεδούχων που η απόδοση του κυμάνθηκε σε ικανοποιητικά επίπεδα στο 0-0 με αντίπαλο το Δοξάτο.

9: ΠΑΡΟΥΤΣΗΣ(Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου):

Παίρνει την φανέλα με το 9 σπίτι του ο φορ της Καλλιφύτου. Τι άλλο να κάνει σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι με αντίπαλο την Χωριστή που είχε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα πριν από αυτό το παιχνίδι πέτυχε καθαρό χατ – τρικ.

10: ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΤ.(Άρης Καλαμώνα):

Δεύτερος μας επιθετικός στην τριάδα, ο Στέφανος Ιωαννίδης του Καλαμώνα με δύο γκολ στο νικηφόρο 3-0 της ομάδας του με το Νευροκόπι, δίνει λύσεις και διανύει περίοδο πολύ καλής φόρμας.

11: ΓΟΥΝΑΤΙΔΗΣ(Γ.Σ. Προσοτσάνης):

Κλείνουμε την 11αδα με τον πρώτο σκόρερ της Προσοτσάνης φέτος Θεόφιλο Γουνατίδη που άνοιξε το σκόρ στη δύσκολη έδρα της Πετρούσας και ήταν μαχητικός και μέσα σε όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησε η ομάδα του.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *