Μακεδονικός Αλιστράτης – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 0-4: Δίκαιη επικράτηση με πολύ καλό πρώτο μέρος για τους φιλοξενούμενους

Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η πολύ καλή και φέτος ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας εύκολα όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ 0-4 απέναντι στον σκληροτράχηλο Μακεδονικό Αλιστράτης που προερχόταν από συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα με πολύ καλές εμφανίσεις.

Η Νέα Αμισός με αυτή τη νίκη εδραιώθηκε στην 4η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς βλέποντας ακόμη πιο ψηλά για τη συνέχεια, ενώ ο Μακεδονικός παρέμεινε προτελευταίος με 10 βαθμούς.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι κρίθηκε από το πρώτο μισάωρο με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν πολύ δυνατά στο ματς και στην πρώτη μισή ώρα το σκορ να είναι στο 0-3.

Στο 16΄ο Θέμης Αθανασιάδης έκανε ωραία προσπάθεια και σουτ ο Αντωνιάδης έδιωξε και στην επαναφορά ο Πούλας που ακολούθησε την φάση από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 0-1.

Πριν καλά προλάβει να αντιδράσει από αυτό το γκολ ο Μακεδονικός ένα λεπτό μετά, δέχθηκε και δεύτερο γκολ με ωραίο γύρισμα του Τσιμισκίδη στο δεύτερο δοκάρι και σουτ του Ζαγιάκου.

Κάθε ελπίδα του Μακεδονικού να βγάλει αντίδραση ολοκληρώθηκε στο 28’ με τον Θέμη Αθανασιάδη να κάνει ωραία σέντρα και με προβολή στην κίνηση ο Αχιλλέας Μπιαζάκης να γράφει το 0-3.

Διαδικαστικό χαρακτήρα είχε το β’ μέρος με τον Πούλα να κερδίζει πένανλτι από μαρκάρισμα του Αντωνιάδη, πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσιμισκίδης και διαμόρφωσε το τελικό 0-4.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Αγάπη Γεωργιάδου και Χαράλαμπο Αχθοφορίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Στράτος Κονταξής):

Αντωνιάδης Ν., Θεοφανίδης, Δημητριάδης, Γιάντσιος Πασχάλης, Μαλλές, Γιάντσιος Χρήστος(58’ Χατζηπουργάνης), Κεραμυδάς, Ζορμπίδης, Πολυζώνης(46’ Αντωνιάδης Θ.), Υψηλός(71’ Γιαβρίδης), Κοκοτσάκης(46’ Μυλωνάς, 65’ Βασιλειάδης Φίλιππος).

ΠΑΟΠ Νέας Αμισού(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Λαμπρινουδάκης, Παπακωνσταντίνου(71’ Κανταρτζής), Παγώνης(64’ Θεοδοσιάδης), Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Σιλλός, Μπιαζάκης Αχιλλέας(64’ Σουμπάκης), Ζαγιάκου(75’ Μπιαζάκης Δημήτρης), Τσιμισκίδης, Πούλας(75’ Κερεμίδης), Αθανασιάδης.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *