Άρης Φωτολίβους – Μακεδονικός Αλιστράτης 1-0: Μεγάλο ντέρμπι που κρίθηκε στην παράταση με γκολ του Ευσταθιάδη

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Τελευταίο ματς της σαιζόν στα ερασιτεχνικά μας πρωταθλήματα και είναι αλήθεια παρά την καταρρακτώδη βροχή σε όλη την διάρκεια του, το ματς μας αποζημίωσε και με το παραπάνω.

Τελικά μεγάλος κερδισμένος ο Άρης Φωτολίβους που χάρη σε μια κεφαλιά του πρώτου σκόρερ της ομάδας Ευσταθιάδη από καταπληκτική σέντρα του Ρουμελιώτη στο 10’ λεπτό της παράτασης κέρδισε 1-0 τον ψυχωμένο Μακεδονικό Αλιστράτης.

Πλέον ο Άρης Φωτολίβους μετά και τον μαθηματικό υποβιβασμό των μαυραετών από την Γ’ Εθνική, αρχικά περιμένει την άνοδο του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού στα μπαράζ έτσι ώστε να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά έτσι και αλλιώς με αυτή τη νίκη είναι η πρώτη επιλαχούσα ομάδα για την μεγάλη κατηγορία.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό, αμφίρροπο με αρκετές υποψίες ευκαιριών κυρίως για τον Άρη Φωτολίβους, με τον Μακεδονικό όμως καλά οργανωμένο στο αμυντικό κομμάτι να μην επιτρέπει πολλές κλασσικές ευκαιρίες στον αντίπαλο.

Στο 89’ άναψαν τα αίματα όταν σε μια προσπάθεια του Νεβεσκιώτη το Φωτολίβος ζήτησε πέναλτι με τον διαιτητή της αναμέτρησης να χρεώνει με 2η κίτρινη κάρτα και αποβολή τον παίκτη του Φωτολίβους μια και θεώρησε ότι έκανε θέατρο.

Παρότι με 10 παίκτες το Φωτολίβος έβγαλε ψυχή και όχι μόνο κράτησε το 0-0 αλλά στο 100’ της παράτασης βρήκε το χρυσό γκολ από σέντρα του Ρουμελιώτη και κοντινή κεφαλιά του πρώτου σκόρερ της ομάδας Ευσταθιάδη.

Η Αλιστράτη έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση και την καλύτερη ευκαιρία της είχε στο 117’ σε σουτ του Αντώνη Δημητριάδη που έδιωξε σωτήρια με γροθιές ο Γιάννης Δεληγιώρογλου με τον Πασχάλη Γιάντσιο στην επαναφορά να κάνει σέντρα και ο Χατζηπουργάνης να διώχνει με καλή τοποθέτηση σε κόρνερ.

Νέα σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων είχαμε στο 119’ με το Φωτολίβος να μένει με 9 παίκτες λόγω αποβολής του Δημήτρη Γεωργιάδη για απώθηση αντιπάλου, ενώ στο ίδιο σημείο αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και ο προπονητής της Αλιστράτης Κώστας Αντωνιάδης.

Πολλά συγχαρητήρια στους φιλάθλους και των δύο ομάδων για την μεγάλη στήριξη που έδειξαν στην ομάδα τους παρά την συνεχή βροχόπτωση και τις δύσκολες συνθήκες.

Δεν έλειψαν στο τέλος κάποια «παρατράγουδα» ανάξια λόγου που δεν μπορούν να χαλάσουν την συνολικά πολύ καλή εικόνα και συμπεριφορά των δύο ομάδων.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Παναγιώτη Κουβαλάκη και Βαγγέλη Χασιώτη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Στράτος Κονταξής): Δεληγιώρογλου Γιάννης, Χατζηπουργάνης, Στοϊμενίδης, Μουλαδάκης, Κανταρτζής, Γεωργιάδης Δημήτρης, Χαρέμι(65’ Νεβεσκιώτης), Γεωργιάδης Νίκος, Ρουμελιώτης, Ευσταθιάδης, Ιορδανίδης(73’ Δεληγιώρογλου Θανάσης).

Πηγή φώτο: Χριστίνα Γεωργιάδου

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Κώστας Αντωνιάδης):

Πηγή φώτο: Χριστίνα Γεωργιάδου

Κακουλίδης, Αντωνιάδης(96’ Γιάντσιος Χρήστος), Δημητριάδης Αντώνης, Γιάντσιος Πασχάλης, Μαλλές, Τοσούνογλου, Τρύφων, Γιάντσιος Γιώργος, Μπάτζιος, Ιωαννίδης Στέφανος, Θεοφανίδης(70’ Παρασκευάς).

Δ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *