Μ.Α. Αγ. Αθανασίου – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-2: Μεγάλο διπλό για το Καλαμπάκι | Προσπάθησε ο Άγιος θα δεν τα κατάφερε

Την νίκη με 0-2 πέτυχε το Σάββατο το απόγευμα η Α.Ε. Καλαμπακίου σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες, όμως οι φιλοξενούμενοι πιο εύστοχη πήραν την πολύτιμη νίκη.

Στο 11΄λάθος στην άμυνα του Αγ. Αθανασίου το εκμεταλλεύεται ο Σαλωνίδης και κάνει το 0-1 για το Καλαμπάκι.

Στο 32’ ωραία κάθετη μπαλιά του Παπαζώτου ο Μπαμπασαλί θα βγει τετ α τετ θα  παίξει Τουματζίδη με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι με τον Πέτρο να διώχνει στην συνέχεια πάνω στην γραμμή.

Νέα ευκαιρία στο 40’ για τον Αγ. Αθανάσιο όταν μέσα από την περιοχή ο Παπαζώτος θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κελετζή.

Στο 45΄καλή ευκαιρία για το Καλαμπάκι με τον Προκοπίου που θα μπει μέσα στην περιοχή θα σουτάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, ενώ στο 45+2’ ο Προκοπίου θα βγει τετ α τετ με τον Δεληγιώρογλου στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με τον διαιτητή να το ακυρώνει λόγω οφ σαιντ, με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη ο Άγιος Αθανάσιος μπήκε καλύτερα και έχασε 3 καλές ευκαιρίες με Παπαδόπουλο, Μπαμπασαλικαι Τουματζίδη. Στην συνέχεια το Καλαμπάκι ανέβασε απόδοση και στο 58’ ο Χιτζίδης έκανε το 0-2.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έψαξαν κάποιο γκολ χωρίς αποτέλεσμα με το 0-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μ.Α. Αγ. Αθανασίου(Ζεκερίδης Μπαμπης): Δεληγιώρογλου, Ζεκερίδης, Μουρζίδης, Δεληγιώρογλου, Καραγιαννίδης, Δημητριάδης, Μπαμπασαλί, Τουματζίδης Δ., Φυλαντζόπουλος, Παπαζώτος, Στεργιανός,

Α.Ε. Καλαμπακίου (Λάζαρος Μουρατίδης): Κελετζής, Πέτρο, Ποιμενίδης, Κλογκερι, Παναγιώτου, Διαμάντι, Σαλωνίδης, Μαυροβασίλης, Κιόλιογλου, Καπτελι, Προκοπίου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *