Δόξα Βώλακα – ΠΑΟΠ Νέας Αμισού 1-0: Πήρε δίκαια το ντέρμπι και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής

Η πρωταθλήτρια Δόξα Βώλακα ήταν η μεγάλη κερδισμένη της 6ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας.

 Οι γηπεδούχοι κερδίζοντας στο γήπεδο τους με σκορ 1-0 την ποιοτική ομάδα της Νέας Αμισού και εκμεταλλευόμενοι την ήττα του Αγίου Αθανασίου, με 15 βαθμούς έχοντας 5 νίκες σε 6 αγώνες ανέβηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Αυτή ήταν η πρώτη φετινή ήττα για τον ΠΑΟΠ Νέας Αμισού που με 4 νίκες και 1 ισοπαλία παραμένει φυσικά σε τροχιά κορυφής μόλις 2 βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς ήταν ισορροπημένο και αρκετό κλειστό με λίγες φάσεις όπως ακριβώς το περιμέναμε ντέρμπι κορυφής.

Ο Βώλακας όμως άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς στο 24’ με τον Νίκο Στάικο να κάνει το σουτ, τον Μιχαηλίδη να αποκρούει και στην επαναφορά από λάθος εκτίμηση στην άμυνα των φιλοξενούμενων πανέξυπνα με κοντινή κεφαλιά ο Μίλτος Βασιλειάδης πέτυχε το γκολ που τελικά έκρινε και την αναμέτρηση.

Ο Βώλακας παρά το γκολ που πέτυχε, οπισθοχώρησε, η Νέα Αμισός πήρε μέτρα στο γήπεδο και είχε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ όταν σε λάθος γύρισμα προς τον τερματοφύλακα ο Πούλας βρέθηκε τέτατετ με τον Παγκάκη που έσωσε την ομάδα του αποκρούοντας την μπάλα.

Στο δεύτερο μέρος ο Βώλακας έδωσε χώρο στον αντίπαλο, διαχειρίστηκε σωστά το ματς και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα πέρα από μια στημένη φάση, ενώ στους χώρους που βρήκε είχε δύο πολύ καλές στιγμές να τελειώσει το ματς με τον Νίκο Στάικο και τον Ηλία Μουζενίτοβ.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Δημήτρης Γκαϊτατζής με βοηθούς Σταύρο Παυλίδη και Παύλο Μπόιτσιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Κάσσος, Καρπιτσάρης, Μποσκοψίου, Παπαδημητρίου Παναγιώτης(46’ Μαρκόπουλος), Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος Γιάννης, Δράμπαλης(87’ Τσενεκλίδης), Σέγκος, Σταμπουλής Ηλίας(68’ Τσαμπάζης), Στάικος Νίκος(80’ Μουζενίτοβ).

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης, Σουμπάκης, Ιωσηφίδης, Φερσιζίδης(57’ Τσιμισκίδης), Βραμέντζαλης, Ευαγγελίδης(72’ Μασκαλίδης), Αμανατίδης, Αμαραντίδης(57’ Τζάρτζαλος), Λυκίδης(72’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Πούλας, Γρηγοριάδης Παντελής(57’ Βασιλειάδης Παύλος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *