Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 1-0: Έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής και πέτυχε την πρώτη της νίκη

Σίγουρα το αποτέλεσμα που συζητήθηκε περισσότερο απ’ όλα ήταν η μεγάλη νίκη του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου με 1-0 απέναντι στον αήττητο μέχρι και αυτή την αγωνιστική Μέγα Αλέξανδρο Αγίου Αθανασίου.

Θυμίζουμε ότι πριν απ’ αυτό το ματς οι γηπεδούχοι είχαν  5 ήττες σε 5 αγώνες και ο Μέγας όντας αήττητος 4 νίκες και 1 ισοπαλία.

Είπαμε όμως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πιο συναρπαστικό και απρόβλεπτο της 10ετίας και τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της Κυριάκου Καρύπη η Καλλίφυτος προσέγγισε αμυντικά το ματς με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο στο πρώτο μέρος και σημαντικότερη ευκαιρία το σουτ του Κοντρόπουλου από πλάγια στο κάθετο δοκάρι.

Στο β’ μέρος συνέχισε να πιέζει ο Άγιος έχοντας αρκετές καλές στιγμές με Μπαμπασαλί, Τουμαντζίδη και Παπαζώτο, η Καλλίφυτος όμως «χτυπούσε» στην κόντρα και σε μια από αυτές στο 75’ ο Παρουτσής έκοψε την μπάλα στον Τρελλόπουλο που με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν ασφυκτικά στο τέλος, η Καλλίφυτος όμως έπαιξε αμυντικά και παθιασμένα και κατάφερε στο τέλος να πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Θόδωρος Μαμσάκος με βοηθούς Μαρία Ζάχαρη και Θεοφάνη Κορμούλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ:

Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος, Νεοφυτίδης, Μπαϊρακτάρι(56’ Γεωργιάδης), Κυριακίδης, Φερσιζίδης, Σεμπελίδης, Καλανίδης(84’ Γεωργαντζής), Κουτρουλάκης(90’ Σαχανίδης), Τρελλόπουλος, Παρουτσής.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Σκάρογλου(80’ Συγγιρίδης), Παπαδόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Ζεκερίδης(84’ Δημητριάδης), Μπαμπασαλή, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παναγιώτου Φόρης, Παπαζώτος, Κοντρόπουλος(68’ Βασιλακάκης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *