Ορφέας Χωριστής – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους γηπεδούχους

Την 3η συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Ορφέας Χωριστής κερδίζοντας με σκορ 2-0 στο γήπεδο του τον αξιόμαχο Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 3 στα 3 με τον Θωμά Ματρακούκα στον πάγκο ανεβαίνοντας στους 9 βαθμούς, αντίθετα με τον Ξηροπόταμο που έμεινε ουραγός χωρίς βαθμό αλλά με μια ικανοποιητική παρουσία στον αγωνιστικό χώρο με τον Γιώργο Σαμαρά να εκτελεί χρέη υπηρεσιακού προπονητή στη θέση του Δημήτρη Κυριακίδη που έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν ανταγωνιστικό, με τον Ορφέα να έχει τον έλεγχο και την κατοχή της μπάλας αλλά και τους φιλοξενούμενους να στέκονται εξαιρετικά στον αγωνιστικό χώρο.

Το σκορ άνοιξε στο 64’ από κόρνερ και κεφαλιά του προωθημένου κεντρικού αμυντικού Σάββα Παπαδόπουλο και τον Μάριο Βουτσινά με πλασέ μέσα από την περιοχή λίγο πριν το φινάλε να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πάνου στο 75’ για διαμαρτυρία στο διαιτητή.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα : Παρασκεούδης Νίκος με βοηθούς Κώστα Μπαρούμα και Μάριο Θεοφανίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Εμμανουηλίδης, Παπαεμμανουήλ, Παπαδόπουλος Σάββας, Μπατάκογλου, Αραμπατζής, Αθανασιάδης, Καπουσούζης, Ζάχαρης(82’ Καλλέργης), Βουτσινάς, Κάππας(46’ Αθανασίου, 80’ Παρασχίδης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμάρας):

Μιχαηλίδης, Πάππος, Κιόρογλου(46’ Δερμεντζής), Καρασαββίδης Ηλίας, Τσιάρας(68’ Δημίου), Καλαϊδόπουλος, Φλέγγας, Μελικίδης, Μουτεσίδης(68’ Μαλόσι), Πάνος, Κιοσσές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *