Δόξα Βώλακα – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 4-0: Δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και άνετη επικράτηση

Το απόλυτο με 3 νίκες σε 3 αγώνες πέτυχε η πρωταθλήτρια ομάδα της Δόξας Βώλακα κερδίζοντας δίκαια στο γήπεδο της με σκορ 4-0 την αξιόμαχη ομάδα του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου.

Οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, πέτυχε 2 γκολ σε κάθε ημίχρονο και πέρα από ένα φάουλ από πλάγια του Στράτου Παρουτσή δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο.

Μοναδικό μελανό σημείο για τους νικητές ο τραυματισμός του επιθετικού Νίκου Στάικου με τις ευχές να μην είναι κάτι σοβαρό.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 12’ με τον Γιάννη Τσαμπάζη με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 20’ ο Καρπιτσάρης με ωραία ατομική προσπάθεια και αριστερό σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Άλλα δύο γκολ στο δεύτερο μέρος με τον Γιάννη Σίγγο με ωραία προσπάθεια να «σπάει» την μπάλα στον Ντίνο Δράμπαλη που από το ύψος του πέναλτι με σουτ έκανε το 3-0, για να έρθει στο 78’ το τελικό 4-0 σε σουτ του Τσαμπάζη και παρεμβολή του Ηλία Μουζενίτοβ που σκόραρε.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Γκαϊτατζής Δημήτρης με βοηθούς Θαμνίδη Χαράλαμπο και Λευκόπουλο Πέτρο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Παπαδημητρίου Παναγιώτης(66’ Μουζενίτοβ), Καρπιτσάρης(66’ Κασσός), Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Βασιλειάδης Μίλτος, Σίγγος, Δράμπαλης Ντίνος, Τσαμπάζης(82’ Άρμεν Προκόπης), Σέγκος(82’ Παπαδημητρίου Θόδωρος), Στάικος(37’ Τολμαϊδης).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Γιώργος Αμπρικίδης):

Τσαγγαλίδης, Γεωργαντζής(85’ Τσελά), Νεοφυτίδης, Μπαϊρακτάρι(80’ Ματζιώρης), Κυριακίδης, Τσάκαλος, Σοφιανίδης(57’ Καλανίδης), Φερσιζίδης(80’ Δερμεδεσιώτης), Σαχανίδης(57’ Κουτρουλάκης), Τρελλόπουλος, Παρουτσής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *