ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Ορφέας Χωριστής 1-0: Πολύτιμη νίκη για τους γηπεδούχους που διατήρησαν το αήττητο

Στις κατάμεστες κερκίδες του γηπέδου της Νέας Αμισού έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι μεταξύ δύο πολύ ποιοτικών ομάδων με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με σκορ 1-0.

Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΠ ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, είχε κλασσικές ευκαιρίες με Παύλο Βασιλειάδη, Πούλα και Αμανατίδη και σε κομβικό σημείο στο φινάλε του πρώτου μέρους βρήκε το πολύτιμο γκολ όταν σε συνεργασία Αμανατίδη και Ιωσηφίδη ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή και με πλασέ έκανε το 1-0.

Στο β’ μέρος ο Ορφέας ανέβασε την απόδοση του, πίεσε τον αντίπαλο και είχε την πιο μεγάλη του ευκαιρία με τον Αθανασίου να κάνει το σουτ από πλάγια αριστερά αλλά τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Παύλο Μιχαηλίδη να δηλώνει παρόν και να αποκρούει την μπάλα.

Οι γηπεδούχοι έκλεισαν τους διαδρόμους στο τελευταίο 20λεπτό, ο Ορφέας είχε την κατοχή, ανούσια όμως χωρίς να κάνει άλλη μεγάλη φάση στην αντίπαλη εστία.

Οι δύο ομάδες είχαν από μια αποβολή στο ματς, ο Θέμης Αθανασιάδης για τον Ορφέα και ο Μπιαζάκης Αχιλλέας για τη Νέα Αμισό.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Παστιάδη Μανώλη και Γεωργιάδου Αγάπη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης, Σουμπάκης, Ιωσηφίδης, Φερσιζίδης, Βραμέντζαλης, Βασιλειάδης Παύλος, Αμανατίδης(88’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Αμαραντίδης(83’ Καλλιονίδης), Τσιμισκίδης(83’ Ευαγγελίδης), Πούλας, Λυκίδης(78’ Χρυσοχοϊδης).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης):

Κιουμουρτζής, Τζιρίτης(64’ Μελισσίδης), Παρασχίδης(80’ Δούμπλατζης), Παπαδόπουλος, Μπατάκογλου, Αραμπατζής, Αθανασίου, Καπουσούζης(80’ Δούμας), Εμμανουηλίδης, Κάππας(54’ Ζάχαρης), Αθανασιάδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *