Γ.Σ. Προσοτσάνη – Μακεδονικός Αλιστράτης 2-0: Δύσκολη νίκη με πολύ άγχος και δύο γκολ στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο

Μπορεί να αγχώθηκε και να δυσκολεύτηκε αρκετά, κατάφερε όμως να πάρει το ζητούμενο που ήταν οι τρεις βαθμοί της νίκης στη μάχη της κορυφής η πρωταθλήτρια Προσοτσάνη.

Νίκη με σκορ 2-0 απέναντι στην εξαιρετική για ένα ακόμη παιχνίδι ομάδα του Μακεδονικού Αλιστράτης, του Προσοτσανιώτη προπονητή Στράτου Κονταξή που χειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους στο άκουσμα του ονόματος του στην αρχή του ματς στην παρουσίαση των ομάδων από τον υπεύθυνο επικοινωνίας των γηπεδούχων Στέλιο Χάρταλη.

Στους 50 βαθμούς η Προσοτσάνη δύο βαθμούς πίσω από τον Βώλακα με παιχνίδι λιγότερο, στους 10 βαθμούς ο Μακεδονικός προτελευταίος αλλά πάντα ανταγωνιστικός.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.

Η Προσοτσάνη είχε μια άκαρπη υπεροχή χωρίς να μπορεί να πατήσει την αντίπαλη περιοχή και απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ του Τόπι και του Κώστα Κωνσταντινίδη και τους φιλοξενούμενους να έχουν την καλύτερη στιγμή τους με σουτ του Μανώλη Κοκοτσάκη από πάσα του Πολυζώνη που πέρασε άουτ.

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους η Αλιστράτη έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ σε στημένη φάση με κεφαλιά του Γιάντσιου Πασχάλη που έσωσε σωτήρια ο Καγγελίδης με την βοήθεια του δοκαριού και στην επαναφορά ο τερματοφύλακας της Προσοτσάνης έσωσε και το σουτ του Θεοφανίδη Θεόφιλου από κοντά με νέα επέμβαση.

Από εκεί και πέρα και όσο πλησιάζαμε προς το τέλος του ματς η Προσοτσάνη αύξανε την πίεση της στον αντίπαλο και κατάφερε στο 74’ να προηγηθεί στο σκορ.

Ωραία σέντρα από αριστερά του Καλαϊτζή το δεύτερο δοκάρι κεφαλιά του Γουνατίδη που απομακρύνει σωτήρια ο Δεληγιώρογλου και στην επαναφορά ο Κώστας Τσακμακίδης με ωραία προβολή θα κάνει το 1-0.

Στο 83’ τελείωσαν όλα με αβίαστο λάθος του Δημήτρη Χατζηπουργάνη σε διώξιμο της μπάλας και τον Μάριο Τόπι με ωραίο συρτό σουτ να κάνει το 2-0 για την ομάδα του.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σιουμπάρας Νίκος με βοηθούς Μπαρούμα Κώστα και Μπόιτσιο Παύλο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Καγγελίδης, Καλαϊτζίδης(37’ Παυλίδης), Τσακμακίδης Άρης(37’ Καλαϊτζής), Μελενικιώτης, Αστερίου, Πετρίδης, Λυκίδης(58’ Ευκαρπίδης), Ρούσσος(46’ Τσακμακίδης Κώστας), Γουνατίδης(84’ Ματζιάρης), Κωνσταντινίδης, Τόπι.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Στράτος Κονταξής):

Δεληγιώρογλου, Θεοφανίδης, Δημητριάδης, Γιάντσιος Πασχάλης, Μαλλές Γιάννης, Γιάντσιος Γιώργος, Κεραμμυδάς(74’ Γιαβρίδης), Ζορμπίδης, Πολυζώνης(74’ Φουδούλης), Υψηλός(70’ Γιάντσιος Χρήστος), Κοκοτσάκης(59’ Χατζηπουργάνης).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *