Καλύτερη 11αδα της 13ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Τελευταία μας 11αδα το 2023 από την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Δράμας.

Έστω και παραμονή πρωτοχρονιάς πάντα εδώ κοντά σας στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση.

Πάμε να δούμε τους καλύτερους 11 από τις ομάδες που κέρδισαν ή πήραν θετικό αποτέλεσμα αυτή την αγωνιστική.

1: ΤΟΤΚΑΣ(Άρης Μικροχωρίου):

Διανύει μια καταπληκτική χρονιά και το αποδεικνύει κάθε αγωνιστική.

Σημαντική η συμβολή του στο 2-2 με τον Άγιο Αθανάσιο, σταθερός σε όλο το ματς και τρεις σπουδαίες επεμβάσεις δύο στο πρώτο μέρος με Τουμαντζίδη Δημήτρη και Παναγιώτου Φόρη και μια στο δεύτερο μέρος με τα πόδια σε κεφαλιά του Δήμου Καραγιαννίδη.

2: ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ(Δόξα Πετρούσας):

Πολύ σημαντική νίκη για την Πετρούσα με σκορ 4-1 επί του Άρη Καλαμώνα με τον δεξιό μπακ να είναι από τους καλύτερους της ομάδας του με πολλά ανεβάσματα και φυσικά ήταν και ο παίκτης που άνοιξε το σκορ με ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή.

3: ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Λ.(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον 17χρονο αριστερό μπακ στο νικηφόρο 5-0 της ομάδας του απέναντι στον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου. Με πολλά ανεβάσματα από αριστερά ήταν εκ’ των κορυφαίων της ομάδας του.

4: ΔΕΜΕΝΕΛΟΥΔΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Εξαιρετική εμφάνιση από τον κεντρικό αμυντικό του Καλαμπακίου στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί των Αμπελοκήπων και απέναντι σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους.

5: ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ Χ.(Α.Ο. Πανδραμαϊκός):

Εξαιρετικός στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων ο πανύψηλος στόπερ περιόρισε τους πολύ ποιοτικούς επιθετικούς του Βώλακα και η συμβολή του στο τελικό 2-0 της ομάδας του ήταν πολύ σημαντική.

6: ΚΑΠΟΥΣΟΥΖΗΣ(Ορφέας Χωριστής):

Ένα ακόμη εξαιρετικό ματς από τον υψηλόσωμο μέσο του Ορφέα βοήθησε τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί του Άρη Φωτολίβους.

7: ΜΠΑΜΠΑΣΑΛΙ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον νεαρό με πολλά τρεξίματα και συμμετοχή στις επιθετικές προσπάθειες της ομάδας του στο τελικό 2-2 μέσα στο Μικροχώρι.

8: ΜΑΥΡΟΒΑΣΙΛΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Σε δαιμονιώδη φόρμα ο κεντρικός μέσος του Καλαμπακίου πέρα από το δημιουργικό κομμάτι στα τελευταία ματς δίνει βοήθειες και στο σκοράρισμα.

Εξαιρετικό ματς στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί των Αμπελοκήπων βγάζοντας καταπληκτική σέντρα για το 1-0 στο πρώτο λεπτό με τον Κωνσταντινίδη και στο 73’ σκόραρε το 2-0 με πολύ ωραίο συρτό σουτ έξω από την περιοχή.

9: ΤΣΙΜΙΣΚΙΔΗΣ Π.(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Πρωταθλήτρια χειμώνα η ομάδα της Νέας Αμισού και ο ταχύτατος φορ βοήθησε τα μέγιστα στο νικηφόρο 2-0 με τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου ανοίγοντας και τον δρόμο για την νίκη με πολύ ωραίο σουτ και το 1-0 λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους.

10: ΑΧΑΛΙΝΟΠΟΥΛΟΣ(Α.Ο. ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ):

Ένα ακόμη πολύ καλό ματς από τον εξαιρετικό Κώστα Αχαλινόπουλο αρχηγό του Πανδραμαϊκού στο νικηφόρο 2-0 της ομάδας του επί της Δόξας Βώλακα.

Πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του και έτρεχε ακατάπαυστα σε όλη την διάρκεια του ματς βοηθώντας την ομάδα του τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά.

11: ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ Θ.(Δόξα Πετρούσας):

Ένα ακόμη ποιοτικό ματς από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος που σκόραρε 3 φορές στο νικηφόρο 4-1 της ομάδας του επί του Άρη Καλαμώνα.

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *