Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Μακεδονικός Αλιστράτης 0-0: Λευκή ισοπαλία σε ματς λεπτών ισορροπιών

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου και του Μακεδονικού Αλιστράτης.

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 17 βαθμούς, ο Μακεδονικός είναι πλέον στους 3 βαθμούς με 3 ισοπαλίες ψάχνοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα που θα δώσει μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο πρώτο μέρος απέναντι στη καλά οργανωμένη άμυνα της Αλιστράτης που δεν μπόρεσε όμως να βγει ούτε μια φορά να απειλήσει την αντίπαλη εστία στο πρώτο μέρος.

Την μεγάλη φάση ο Ξηροπόταμος την έκανε με τον Ανδρέα Κιοσσέ που πήρε με ωραίο τρόπο την μπάλα από εξαιρετική μεταβίβαση του Ηλία Καρασαββίδη, μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που έκανε πέρασε πάνω από τα δοκάρια του Δεληγιώρογλου.

Πέρα από αυτή την φάση ο Ξηροπόταμος είχε ένα καλό μακρινό σουτ του Ηλία Καρασαββίδη που κατέβασε με διπλή προσπάθεια ο Δεληγιώρογλου, μια κεφαλιά του Τανούσι όπου και πάλι ο Δεληγιώρογλου έδιωξε σε κόρνερ και δύο πολύ καλά σουτ άουτ με τον Κιοσσέ και τον Πάππο.

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι σε μια προσπάθεια του Τανούσι σε μαρκάρισμα του Μαλέ.

Την μεγάλη φάση του δεύτερου μέρους την είχε η Αλιστράτη

Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο μια και η Αλιστράτη δεν ήταν παθητική και περιμένοντας μόνο στην άμυνα όπως στο πρώτο, αλλά προσπάθησε να βγάλει ευκαιρίες και μάλιστα είχε την μεγαλύτερη φάση του ματς στο β’ μέρος.

Η πρώτη καλή στιγμή στο β’ μέρος πάντως ήταν πάλι για τον Ξηροπόταμο με σουτ του Τανούσι από πλάγια που έδιωξε σε κόρνερ ο πολύ καλός Δεληγιώρογλου.

Στη συνέχεια είχαμε την μεγάλη ευκαιρία της Αλιστράτης με στημένη φάση με τον Ζορμπίδη να εκτελεί φάουλ και στο δεύτερο δοκάρι αμαρκάριστος από κοντά ο Θεοφανίδης να κάνει κεφαλιά πάνω από τα δοκάρια.

Αυτή ουσιαστικά ήταν και η τελευταία καλή ευκαιρία του ματς.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Χασιώτης Βαγγέλης με βοηθούς Τοπαλίδη Γιάννη και Αντωνίου Παρασκευά.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου(Αντώνης Παπάζης): Ζιάκας, Πάππος, Δημίου, Καρασαββίδης Ηλίας, Καλαϊδόπουλος, Καρασαββίδης Χάρης, Κιοσσές, Άρμεν, Τανούσι, Πάνος, Εξουζίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μήτρου, Κελεσίδης.

Μακεδονικός Αλιστράτης(Βασίλης Σαρακασίδης): Δεληγιώρογλου, Χατζηπουργάνης Γ., Γιάντσιος Γιώργος, Γιάντσιος Πασχάλης, Μαλλές, Τοπαλίδης(5’ Γιαβρίδης), Γιάντσιος Γιώργος, Ζορμπίδης, Κεραμιδάς, Μουχτάρης Γιώργος, Κοκοτσάκης Μανώλης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Χατζηπουργάνης Δ., Θεοφανίδης, Μουχτάρης Χρήστος και Πολυζώνης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *