Δόξα Πετρούσας – Άρης Καλαμώνα 4-1: Μα χατ – τρικ Καλλέργη πήραν οι γηπεδούχοι τους πολύτιμους βαθμούς(ΒΙΝΤΕΟ)

Μια νίκη που την χρειαζόταν πολύ για να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση πέτυχε η Δόξα Πετρούσας κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 4-1 τον ουραγό αλλά αρκετά ταλαντούχο και νεανικό Άρη Καλαμώνα.

Το ματς αυτό ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην έδρα του Καλαμώνα αλλά άλλαξε έδρα μια και στον Καλαμώνα γίνονται έργα στο γήπεδο.

Με αυτή την νίκη η Πετρούσα ανέβηκε στους 19 βαθμούς παραμένοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας με 5 νίκες, 4 ισοπαλίες και 4 ήττες και τέρματα 24-19, ενώ ο Άρης Καλαμώνα παραμένει ουραγός με 4 βαθμούς έχοντας 1 νίκη, 1 ισοπαλία και 1 ήττα με 14-55 τέρματα και την χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Το ματς ήταν αρκετά ανταγωνιστικό στο πρώτο μέρος με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ στο 30’ με ωραίο πλασέ του Γιαγκούλα μέσα από την περιοχή με την μπάλα να περνάει κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και 5 λεπτά μετά διαμαρτύρονται για περίπτωση πέναλτι σε πάσα του Χάρη Γεωργιάδη, τέτατετ ο Πουλιούδης έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Μιχαηλίδη με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το έργο της Πετρούσας έγινε πιο εύκολο στο 39’ με τον πρώτο σκόρερ της ομάδας και του πρωταθλήματος Καλλέργη να υποδέχεται σωστά την μπάλα από σέντρα του Αντωνιάδη και με ωραίο πλασέ δοκάρι και γκολ έκανε το 2-0.

Στο 55’ κρίθηκαν όλα με τον πρωταγωνιστή της Πετρούσας Καλλέργη να τριπλάρει και τον τερματοφύλακα και να κάνει το 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν 10 λεπτά με προσπάθεια του Χατζηγεωργιάδη και κοντινό πλασέ του Γεωργιάδη Χάρη.

Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 87’ από ασίστ του Γάιδα και ωραίο πλασέ μέσα από την περιοχή του Καλλέργη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αλβανίδης Μπάμπης με βοηθούς Τοπούζογλου Βασίλη και Αχθοφορίδη Χαράλαμπο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Μιχαηλίδης, Ξενίδης(86’ Δελανδρέας), Γιαγκούλας, Ντόμπρος, Τουκμακτσής, Γιάντσιος(86’ Ουζούνης), Ζεδαμάνης(73’ Καύκας), Κατσαβουνίδης(62’ Κοκοτσάκης Νίκος), Αντωνιάδης(73’ Γάιδας), Καλλέργης, Παναγιώτογλου.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ(Θεοδόσης Ταβλαρίδης):

Μωϋσιάδης, Γεωργιάδης Μιχάλης(78’ Λαπαρίδης), Μητρούσης, Χρυσόπουλος, Μουρατίδης, Μιχαηλίδης, Γεωργιάδης Χάρης, Χατζηγεωργιάδης, Κυριακίδης Γιάννης(68’ Νοάρδος), Ελευθεριάδης, Πουλιούδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *