A’ ΕΠΣ Δράμας : Η ανασκόπηση του 2021 στον πρώτο όμιλο

Το 2021 έφυγε με την νέα χρονιά να κρύβει μια αναβολή και πολύ πιθανών ακόμη μια, για αυτό το λόγο θα ξεκινήσουμε μια σειρά από αφιερώματα στο τοπικό μας ποδόσφαιρο.

Στον πρώτο όμιλο της Α’ ΕΠΣ Δράμας είδαμε τρομερά πράγματα, ένας όμιλος οποίος είναι ανοιχτός καθώς δεν μπορεί να πει κάποιος με σιγουριά τις 4 ομάδες που θα συμμετάσχουν στα Play offs.

O Ορφέας Χωριστής βρίσκεται στην πρώτη θέση αήττητος με 16 βαθμούς με 5 νίκες και μια ισοπαλία και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Αλέξη Κουμπρόγλου που έχει βοηθήσει τον Ορφέα και στο δημιουργικό κομμάτι.

Μετά την ισοπαλία της πρώτης αγωνιστικής με το Καλαμπάκι και το 2-2 η Χωριστή έτρεξε ένα σερί 5 νικών και να βρίσκεται δικαίως στην πρώτη θέση και πολύ πιθανόν με το ότι έχουμε δει μέχρι τώρα να βρίσκεται και στα Play offs.

Οι Αμπελόκηποι μετά την επιστροφή τους στα τοπικά πρωταθλήματα παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστικός με τον Μιχάλη Τσοκακτσίδη στον πάγκο και δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, κρατώντας μεγάλο μέρος του περσινού κορμού στην Γ’ Εθνική. Σίγουρα όμως ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει είναι ο Παύλος Χατζηδημητρίου που έχει σημειώσει 5 τέρματα,

Οι Αμπελόκηποι βρίσκονται στην 2η θέση καi στο πρωτάθλημα έχουν 4 νίκες 1 ισοπαλία και μια ήττα από την πρωτοπόρο Χωριστή.

Ο Άγιος Αθανάσιος βρίσκεται στην 3η θέση και το σύνολο του Κώστα Πελικπασίδη θα λέγαμε ότι έχει ποιότητα και δείχνει ότι μπορεί να βρίσκεται Play offs και να διεκδικήσει πράγματα.

Ο Μέγας στηρίζεται αρκετά στις ικανότητες του Νίκου Παπαδόπουλου και από εκεί και πέρα σε κάθε γραμμή έχει έμπειρους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές όπως ο Τουματζίδης και ο Στεργιανός που ήρθαν από τους Αμπελόκηπους της Γ’ εθνικής προσθέτοντας έξτρα ποιότητα στην ομάδα.

Στην 4η θέση είναι το σύνολο του Λάζαρου Μουρατίδη το Καλαμπάκι που έχει αρκετά νέα πρόσωπα και νεαρούς ποδοσφαιριστές και δίνει τον δικό της αγώνα για την είσοδο της ομάδας στα Play Offs. Για ακόμη μια σεζόν το Καλαμπάκι βασίζεται αρκετά στις υπηρεσίες του Λευτέρη Τζιβανάκη που έχει πετύχει 4 τέρματα, ενώ 4 γκολ έχει πετύχει και ο Αγγελόπουλος.

Μετά την διάλυση της κ19 της Δόξας Δράμας αρκετά παιδιά επέστρεψαν στον Καστρινό και πρόσθεσαν ποιότητα στην ομάδα. Ο Καστρινός βρίσκεται στην 5η  με 11 βαθμούς και έχει παρουσιάσει ένα αρκετά καλό σύνολο.

Επίσης ο Καστρινός έχει τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος μαζί με τον Κουμπρόγλου, τον Γιώργο Μουρατίδη με 7 τέρματα και πολύ καλά παιχνίδια μέχρι στιγμής.

Σίγουρα η ομάδα που αδικείται αρκετά από την βαθμολογική της θέση αυτή την στιγμή είναι ο Ξηροπόταμος που έχει καλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ψάχνει ακόμη τα πατήματα της. Έχει ένα καταπληκτικό και φέτος Λυκίδη και Τανούση που έχουν βοηθήσει αρκετά τον Μέγα. Όμως τα παιχνίδια με Χωριστή(0-1 εντός έδρας) και Καστρινό (3-3 που κέρδιζαν με 3-1) έχουν στοιχίσει αρκετά στην ομάδα και βρίσκεται εδώ που βρίσκεται.

Ο Τάσος Λευκόπουλος το καλοκαίρι μάζεψε τα παιδιά του Δοξάτο και στα τέλη Αυγούστου άρχισε την προετοιμασία της ομάδας. Σε ελάχιστο χρόνο κατάφερε να κάνει ένα υγιές κράμα έμπειρων και νεαρών ποδοσφαιριστών παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. Σίγουρα θα μπορούσε να είναι και πιο ψηλά, όμως το σίγουρο είναι ότι δύσκολα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα για την σωτηρία του το Δοξάτο.

Η Καλλίφυτος έχει παίκτες έχει καλό προπονητή όμως στο γήπεδο δεν έχει καταφέρει να βρει τα πατήματα της καθώς έχει 5 ντροπιάστηκες ήττες και έχει δεχτεί 29 τέρματα. Έχει κάνει όμως και ένα πολύ καλό παιχνίδι στον Αρκαδικό εκεί που κατάφερε και κέρδισε με 1-3 τον Κεραυνό, παιχνίδι που έχει πάρει τους μοναδικούς 3 βαθμούς.

Ο φετινός Αρκαδικός δεν έχει καμία σχέση με τον περσινό που έβγαζε υγεία και ήταν αρκετά ψηλά στην βαθμολογία. Ο Κεραυνός ψάχνει τα πατήματα του και εκτός από όλα τα παιχνίδια μέχρι τώρα έχει χάσει και αρκετούς παίκτες από τον κορμό της ομάδας, όπως επίσης δεν είχε στο πρώτο γύρο και τον Δημήτρη Ουζούνη που βοήθησε αρκετά πέρσι και έδωσε ώθηση στην ομάδα. Ο Αρκαδικός βρίσκεται στην ουρά της βαθμολογία χωρίς βαθμό.  

Καλύτερη επίσης έχει η Χωριστή και ο Καστρινός με 18 τέρματα

Καλύτερη άμυνα έχει η Χωριστή με 4 τέρματα και ακολουθούν οι Αμπελόκηποι με 5

Χειρότερη επίθεση έχει η Καλλίφυτος που έχει πετύχει 4 τέρματα όπως και χειρότερη άμυνα με 29 τέρματα.

Μεγαλύτερη ευρεία νίκη έχει ο Ξηροπόταμος με την νίκη του στην Καλλίφυτο με 0-7

Πίνακας των σκόρερ

Κουμπρόγλου 7

Μουρατίδης 7

Παπαδόπουλος 7

Αθανασίου 5

Λυκίδης 5

Χατζηδημητρίου 5

Τανούσι 4

Μελίδης 4

Τζιβανάκης 4

Βιράνης  4

Αγγελόπουλος 4

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ20
ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ52
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ22
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ05

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ33
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ10
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ00
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ13

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ31
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ30
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ07
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ50

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ41
ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ50
ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ50
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ41

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ60
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ04
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣ14
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ12

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝΜ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ11
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ41
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ15
ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ23

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ.ΑΛΕΞΑΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ01
ΔΟΞΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΣΤΡΙΝΟΣΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ03
ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥΜ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ21
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ03

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *