Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου – Αγ. Αθανάσιος 0-6: Άνετο πέρασμα για τον Μέγα από το Κ. Νευροκόπι

Με μεγάλο διπλό για τον Αγ. Αθανάσιο με σκορ 6-0 στην δύσκολη έδρα του Νευροκοπίου, σε ένα παιχνίδι που είχε 4 κόκκινες και 6 τέρματα.

Στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα ο Αγ. Αθανάσιος και απείλησε πρώτη φορά με τον Γιάννη Στεργιανό στο 5’ με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 6’ ο Στεργιανός θα ανοίξει το σκορ για το 0-1 του Μέγα κοντινή προβολή μέσα από την μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Παπαζώτου. Στο 8’ ο Αγ. Αθανάσιος θα κερδίσει πέναλτι με τον Παπαδόπουλο μετά από ανατροπή του Αλεξίου, ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση με τον αρχηγό του Αγ. Αθανασίου να κάνει το 0-2 για την ομάδα του.

Στο 14’ ωραίο σουτ του Παπαδόπουλου έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 22’ ο Αγ. Αθανάσιος θα κάνει το 0-3 αυτή την φορά με τον Παπαζώτο, όταν ο Παπαδόπουλος θα κλέψει την μπάλα στον χώρου του κέντρου θα παίξει την κατάλληλη στιγμή τον συμπαίκτη του και με πλασέ μέσα από την περιοχή ο Παπαζώτος θα κάνει το 0-3.

Στο 35’ φάση διαρκείας για τον Αγ. Αθανάσιο η μπάλα θα φτάσει αριστερά στον Σκάρωγλου και ο Παπαδόπουλος από την μικρή περιοχή θα κάνει το 0-4 για την ομάδα του.

Στο 38’ διαμαρτυρίες για τους ανθρώπους του Νευροκοπίου για πέναλτι όταν η μπάλα θα φτάσει στον Τολμαϊδη με τον επιθετικό του Ακρίτα να βρίσκεται στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Καραγιαννίδη με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Προς τέλος του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι πίεσαν να πετύχουν κάποιο γκολ με το 0-4 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους,

Στην επανάληψη έγινε ένα πιο κλειστό παιχνίδι με το Νευροκόπι να ψάχνει το γκολ της τιμής χάνοντας σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ζυρινίδη, Κεσσόπουλο και Αμπατζίδη.

Στο 67’ ο Ζεκερίδης θα κάνει ένα σκληρό φάουλ στον Σωτηρόπουλο με τα αίματα να ανάβουν που είχε ως αποτέλεσμα να αποβληθεί ο Σωτηρόπουλος για το Νευροκόπι και ο Χατζηλαζαρίδης που ήταν στον πάγκο όπως και ο προπονητής Τάκης Στάμογλου, ενώ για τον Αγ. Αθανάσιο αποβλήθηκε ο Ζεκερίδης λόγω του σκληρού φάουλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Όλα αυτά έφερνα την διακοπή του αγώνα για περίπου 10’ λεπτά. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Αγ. Αθανάσιος βρήκε άλλα δύο τέρματα για με τον Μπαμπασαλί στο 80’ και στο 90’ αντίστοιχα.

Πολλά παράπονα για την διαιτησία της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι.

Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου(Στάμογλου): Αλεξίου, Μπάτζιος, Τριανταφύλιδης, Τσενεκλίδης, Μιχαηλίδης, Ζυρινίδης, Σέγκος, ωτηρόπουλος, Κεσόπουλος, Τολμαϊδης, Γαλόπουλος.

Στο β’ μέρος αγωνίστηκαν οι: Εξουζίδης, Αμπατζίδης, Χαλκίδης, Σέγκος.

Αγ. Αθανάσιος(Ζεκερίδης): Ιωσηφίδης, Τουματζίδης Δ., Σκάρογλου, Καραγιαννίδης, Δημητριάδης, Στεργιανός, Παπαδόπουλος, Ζεκερίδης, Μπαμπασαλι, Παπαζώτος, Μουσάκου(54’ Μουρζίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *