Συνεδριάζει η Superleague για αναστολή ή αλλαγή πρωτοκόλλου

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο στο πρωτάθλημα λόγω της έξαρσης που παρουσιάζει η μετάλλαξη όμικρον. 

Σήμερα (07/01) αναμένεται να γίνει τηλεδιάσκεψη στη Λίγκα και ήδη τέσσερις ομάδες (Απόλλων Σμύρνης, Παναιτωλικός, Ατρόμητος, ΠΑΣ Γιάννινα) έχουν ζητήσει την αναστολή του πρωταθλήματος και την αναθεώρηση του υγειονομικού πρωτοκόλλου για το πότε πρέπει να ορίζονται τα παιχνίδια.UnmuteRemaining Time -0:00 Fullscreen

Ωστόσο, για να καταστεί αυτό δυνατό θα πρέπει να συμφωνήσουν οχτώ από τις 14 ομάδες, αν το ζήτημα τεθεί σε ψηφοφορία. Είναι πολύ δύσκολο να δούμε άλλους τέσσερις να τάσσονται στο πλευρό των Απόλλωνα, Παναιτωλικού, Ατρόμητου και ΠΑΣ. 

Το πιθανότερο, βέβαια, είναι να αλλάξει το υγειονομικό πρωτόκολλο και όχι να αποφασιστεί αναστολή πρωταθλήματος. Η Κυβέρνηση πήρε μέτρα όσον αφορά τους φιλάθλους, μπορεί να πάρει μέτρα και όσον αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο, αλλά ούτε από εκείνη υπάρχει η επιθυμία να πάμε σε διακοπή αγώνων. Άλλωστε ο κορωνοϊός θα «είναι εδώ» για καιρό.

Αντίθετο στη διακοπή του πρωταθλήματος είναι και ένα εκ των δύο συνδρομητικών που έχουν τα δικαιώματα. Η COSMOTE TV με ανακοίνωση της υποστηρίζει: «Η φετινή χρονιά είναι ιδιαίτερα δύσκολη λόγω της διεξαγωγής του Παγκοσμίου Κυπέλλου τον Νοέμβριο, και δεν αφήνει περιθώρια απώλειας αγωνιστικών, εφόσον δεν υπάρχει υγειονομική ανάγκη βάσει του σχετικού πρωτόκολλου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *