Προσοτσάνη Γ.Σ. – Ορφέας Χωριστής 2-1: Παλικαρίσια και δίκαιη νίκη για τους γηπεδούχους

Την 4η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα με προπονητή τον Φώτη Χατζηκυριάκου στον πάγκο σημείωσε η ομάδα της Προσοτσάνης κερδίζοντας με σκορ 2-1 την πολύ ποιοτική ομάδα του Ορφέα Χωριστής.

Με αυτή τη νίκη η Προσοτσάνη που συνεχίζει να μην έχει ισοπαλία στο πρωτάθλημα ανέβηκε στους 15 βαθμούς στην 7η θέση μαζί με το Καλαμπάκι έχοντας σε 10 αγώνες 5 νίκες και 5 ήττες.

Από την άλλη μεριά ο Ορφέας που πριν απ’ αυτό το ματς είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του για 6 σερί παιχνίδια έχοντας 6 νίκες συνεχόμενες νίκες, έμεινε στους 18 βαθμούς στην 4η θέση της βαθμολογίας σε απόσταση 7 βαθμών πλέον από την κορυφή με απολογισμό 6 νίκες και 4 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι δύο ομάδες ξεκίνησαν αρκετά επιφυλακτικά για να φτάσουμε στο 35’ με τον Παπαεμμανουήλ να κάνει ωραία πάσα στον Δούμπλατζη που κατέβασε με το στήθος την μπάλα και με ωραία προσπάθεια και σουτ έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα 3 λεπτά μετά με τον Καλαϊτζή με πολύ ωραίο αριστερό πλασέ από το ημικύκλιο να ισοφαρίζει σε 1-1 που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Με γκολ ξεκίνησε το β’ μέρος στα πρώτα του 11’’’’ δευτερόλεπτα.

Αβίαστο λάθος και ασυνεννοησία στην άμυνα του Ορφέα παρότι είχε και την σέντρα στο β’ μέρος και ο Δημήτρης Ρούσσος με ασύλληπτο σουτ από τα 35 μέτρα βλέποντας εκτός εστίας τον Κιουμουρτζή έγραψε το 2-1 για τους γηπεδούχους.

Από εκεί και πέρα ο Ορφέας είχε μόλις μια κλασσική ευκαιρία να ισοφαρίσει το ματς στο 62’ με τον Αθανασίου να κάνει την σέντρα και τον Δούμπλατζη με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα να μη μπορεί να σκοράρει από κοντά.

Η Προσοτσάνη είχε περισσότερο πάθος στο παιχνίδι της, πήρε δίκαια τη νίκη και μπορούσε να την διευρύνει στο 81’ σε προβολή του Κώστα Τσακμακίδη που πέρασε άουτ και δοκάρι του Δροσίδη 4 λεπτά μετά.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς Δήμητρα Κοτανίδου και Στέφανο Τζιερτζίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ Γ.Σ.(Φώτης Χατζηκυριάκου):

Αβραάμ, Καλαϊτζίδης, Καλαϊτζής, Παπαμιχαήλ, Παυλίδης, Πετρίδης, Γεωργιάδης, Ρούσσος(55’ Τσακμακίδης Κώστας), Μωϋσίδης(84’ Δροσίδης), Παναγιωτίδης(73’ Λάμπρου), Αβράμης(84’ Παναγιώτου Χρήστος).

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Εμμανουηλίδης, Μπατάκογλου, Παπαδόπουλος Σάββας(73’ Μανωλεσάκης), Αραμπατζής, Αθανασίου, Καπουσούζης, Δούμας(44’ Ζάχαρης), Βουτσινάς(73’ Αθανασιάδης), Καλλέργης(26’ Δούμπλατζης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *