Πανδραμαϊκός – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 4-0: Κυριάρχησε με καλό ποδόσφαιρο και δίκαιη επικράτηση

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Πανδραμαϊκό που κέρδισε στο Δημοτικό στάδιο «Αλέκος Φρούσιος» με σκορ 4-0 τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.

Μια νίκη που ανέβασε τον Πανδραμαϊκό στην 6η θέση της βαθμολογίας στους 16 βαθμούς σε 10 αγώνες με απολογισμό 4 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, αντίθετα με τον Εθνικό Αστέρα που έμεινε χαμηλά στην 12η θέση της βαθμολογίας με μόλις 6 βαθμούς έχοντας 2 νίκες και 8 ήττες, περιμένοντας πλέον ένα σπουδαίο εξάποντο παραμονής μια και υποδέχεται την επόμενη αγωνιστική τον Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου.

Το φιλμ του αγώνα

Από το ξεκίνημα του ματς ο Πανδραμαϊκός έδειξε τις διαθέσεις του και ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Συνολικά 4 γκολ και 3 δοκάρια με Γουνατίδη, Τσακίρη και Χατζηκυριάκου.

Στο 9’ ο Γιώργος Μουρατίδης με ατομική προσπάθεια και πλασέ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ανέβασαν την απόδοση τους οι γηπεδούχοι και το έργο τους έγινε ευκολότερο στο 68’ με τον Χατζηκυριάκου να κάνει κεφαλιά η μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και στο σώμα του τερματοφύλακα για το 2-0.

Στις καθυστερήσεις ο Πανδραμαϊκός πέτυχε άλλα δύο τέρματα, στο 90’ σε γύρισμα του Χατζηκυριάκου ο Γουνατίδης σε κενή εστία έκανε το 3-0 και στο 93’ ήταν σειρά και πάλι του Γιώργου Μουρατίδη που άνοιξε και έκλεισε το σκορ στο ματς με ωραία προσποίηση και πλασέ να κάνει το τελικό 5-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Γιάννης Τοπαλίδης και Κώστας Δημόπουλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ(Γιώργος Λάλας):

Ματσιώρης, Ζυρινίδης Τάσος, Καμίδης, Καρασαββίδης Χάρης, Μιχαηλίδης, Παπαδόπουλος Νίκος, Χατζηκυριάκου, Τσακίρης(86’ Καρασαββίδης Ηλίας), Βογιατζής(46’ Περσιανλής), Μουρατίδης Γιώργος, Γουνατίδης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):

Τσαγγαλίδης, Τσάκαλος(69’ Γεωργαντζής), Καλανίδης, Δερμεδεσιώτης, Κυριακίδης, Σεμπελίδης, Σαχανίδης(46’ Παρουτσής), Σοφιανίδης(87’ Σεραλίδης), Γεωργιάδης, Τρελλόπουλος Νίκος, Μπαϊρακτάρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *