ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Άρης Φωτολίβους 5-0: Δίκαιη νίκη για την Ν. Αμισού που συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας

Την νίκη με 5-0 πήρε ο ΠΑΟΠ Ν. Αμισού απέναντι στην αξιόλογη ομάδα φέτος του Άρη Φωτολίβους. Η ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν γνώρισε μεγάλη δυσκολία από του φιλοξενούμενους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ν. Αμισός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι όμως και οι φιλοξενούμενοι ήταν ανταγωνιστικοί χωρίς να απειλήσουν ιδιαίτερα τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Στο 32’ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Τζάρτζαλος θα κάνει την κεφαλιά για να γράψει το 1-0 για την ομάδα του το οποίο ήταν το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι λύγισαν και δεν κατάφεραν να μπουν ποτέ στο παιχνίδι και δέχτηκαν 4 τέρματα.

Στο 54’ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ο Χρύσανθος Καλλιονίδης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους, τρία λεπτά αργότερα ο Γιάννης Αμανατίδης έκανε το 3-0 κλειδώνοντας την νίκη για την ομάδα του Γιώργου Πολυχρονίδη.

Στο 65’ ο Τσιμισκίδης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 για να φτάσουμε στο 81’ όταν ο Κυριάκος Αμανατίδης έκανε το τελικό ΠΑΟΠ Ν. Αμισού – Φωτολίβος 5-0.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι: Χρύσανθος Καλλιονίδης, Τζάρτζαλος, Αμανατίδης Γιάννης και Σουμπάκης.

  ΠΑΟΠ Ν. Αμισού (Πολυχρονίδης): Γιαζγκουλίδης, Σουμπάκης, Φερσιζίδης, Τζαρτζαλος, Βραμέντζαλης(68’ Μπιαζάκης Α.), Βασιλειάδης(Μπιαζάκης Δ.), Λυκίδης,Αμανατίδης Ιωαν. (Αμανατίδης Κ.) Τσιμισκίδης, Πουλάς(68’ Ιωσηφίδης), Καλλιονίδης(63’ Ζαγιάκου).

Άρης Φωτολίβους(Γιάννης Ιωαννίδης): Δεληγιώρογλου(67’ Δικταπανίδης), Χατζημπουργάνης(17’ Ρουμελιώτης), Στοϊμενίδης(59’ Κοντογιάννης), Χαρέμι, Δεληγιώρογλου, Μουλαδάκης(59’ Αλκίδης), Γεωργιάδης Ν, Γεωργιάδης Δ., Καταρτζής, Ευσταθιάδης(Ιορδανίδης), Ιωαννίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *