Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-2: Ανέβασαν ρυθμούς στο β’ μέρος οι φιλοξενούμενοι και κέρδισαν δίκαια

Την «παράξενη» φετινή της πορεία συνεχίζει η Αθλητική Ένωση Καλαμπακίου που δεν έχει κερδίσει ακόμη στο γήπεδο της και παραμένει αήττητη εκτός έδρας!!

Αυτή την φορά κέρδισε εκτός έδρας τον αξιόμαχο Μέγα Αλέξανδρο Ξηροποτάμου και ανέβηκε στους 15 βαθμούς και την 7η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Προσοτσάνη έχοντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Από την άλλη μεριά ο Ξηροπόταμος έμεινε καθηλωμένος στην τελευταία θέση με 3βαθμούς μαζί με τον Καλαμώνα έχοντας 1 νίκη και 9 ήττες σε 10 αγώνες και πλέον στρέφει την προσοχή του στον αγώνα ΤΕΛΙΚΟ με την Καλλίφυτο εκτός έδρας το προσεχές Σάββατο.

SEVEN ΔΡΑΜΑΣ

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο ήταν σχετικά ισορροπημένο με το Καλαμπάκι να έχει την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως τις κλασσικές ευκαιρίες και τον Ξηροπόταμο να αμύνεται σωστά και να έχει μια πολύ καλή ευκαιρία σε γύρισμα του Κιοσσέ και σουτ του Γιώργου Μελικίδη άουτ ακόμη και για να ανοίξει το σκορ.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους, πίεσαν ασφυκτικά και αφού έχασαν μια κλασσική ευκαιρία με τον ορεξάτο για ένα ακόμη ματς Μάρκο Καπτέλι να κάνει σουτ σε τέτατετ στο εξωτερικό μέρος των διχτύων, στο 89’ βρήκαν το γκολ με υπέροχη απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιάννη Μαυροβασίλη πάνω από το τοίχος.

Ένα γκολ που αφιέρωσε στη σύζυγο του που μια ημέρα πριν έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Στο 93’ ήρθε και το δεύτερο τέρμα για το Καλαμπάκι με ωραία προσπάθεια και κάθετη πάσα του Στέφανου Αλμανίδη στο κενό χώρο και ο Καγιάογλου πρόλαβε την έξοδο του Μιχαηλίδη και έγραψε το 0-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Μαρία Ζάχαρη και Άρης Γκόντε.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Γιώργος Σαμαράς):

Μιχαηλίδης, Πάππος(70’ Γιαννάκης), Δημίου, Δερμεντζής, Τσιάρας, Κελεσίδης, Κιόρογλου, Σολάκης(46’ Μουχτάρης Γιώργος), Μελικίδης, Πάνος, Κιοσσές.

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Ηλιόπουλος, Διαμαντί(74’ Πέτρο), Κλόγκιρι, Καγιάογλου, Δημητριάδης Γρηγόρης, Τζιβανάκης(90’ Στρατηγέλης), Μαυροβασίλης(90’ Καρράς), Αλμανίδης Στέφανος, Καπτέλι, Κωνσταντινίδης Κώστας(83’ Ντόβας).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *