Δόξα Βώλακα – Άρης Μικροχωρίου 6-0: Επέστρεψε στις νίκες και στο πρωτάθλημα

Επιστροφή στις νίκες και στο πρωτάθλημα για την Δόξα Βώλακα με το ευρύ 6-0 απέναντι στη φετινή πολύ καλή ομάδα του Άρη Μικροχωρίου που στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς έκανε καλή εμφάνιση και την αδικεί η μεγάλη έκταση του σκορ.

Οι πρωταθλητές με αυτή την νίκη ανέβηκαν στους 22 βαθμούς στη 2η θέση μαζί με τον Άγιο Αθανάσιο έχοντας 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττες.

Αντίθετα ο Άρης Μικροχωρίου παρέμεινε στην 11η θέση με 11 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό ήταν το πρώτο μέρος.

Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 15’ από σέντρα του Κώστα Σέγκου, ωραίο στοπάρισμα και συρτό δυνατό σουτ του Νίκου Στάικου.

Το Μικροχώρι ισορρόπησε την κατάσταση και είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες σε φάουλ και διπλή προσπάθεια για σουτ του Τόπι και κεφαλιά του Ανέστη Τουμαντζίδη άουτ.

Για το Μικροχώρι «στράβωσε» τελείως το ματς με το ξεκίνημα του β’ μέρους σε κόρνερ του Ντίνου Δράμπαλη πλασέ από πλάγια στην κίνηση του Πέτρου Μποσκοψίου η μπάλα βρίσκει στον Μύγα και καταλήγει στα δίχτυα για το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι 5 λεπτά μετά είχαν κλασσική ευκαιρία να μειώσουν το σκορ σε τέτατετ του Τουμαντζίδη με τον Βαγγέλη Παγκάκη να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Όλα τελείωσαν στο 60’ με τον Κώστα Σέγκο να παίζει το ένα δύο με τον Νίκο Στάικο και με ωραίο πλασέ στην απέναντι γωνία να κάνει το 3-0.

Ο ίδιος παίκτης δύο λεπτά μετά αυτή την φορά από πάσα του Ηλία Σταμπουλή με συρτό σουτ έκανε το 4-0 και στο 75’ έκανε ωραία σέντρα για να κάνει με διπλή προσπάθεια αρχικά κεφαλιά που έδιωξε ο Τότκας και στην επαναφορά με κοντινό σουτ ο Νίκος Στάικος το 5-0.

Ο δείκτης του σκορ έκλεισε στο 78’ με ατομική προσπάθεια και πλασέ του Κάσσου για το τελικό 6-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Μπάμπη Αλβανίδη και Θεοφάνη Κορμούλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
ΔΟΞΑ ΒΩΛΑΚΑ(Μπάμπης Καζεπίδης):

Παγκάκης, Δερμεντζής(46’ Κάσσος), Καρπιτσάρης(63’ Τσαμπάζης), Μποσκοψίου, Τσενεκλίδης, Τολμαϊδης(77’ Παπαδημητρίου Θόδωρος), Σέγκος Κώστας, Δράμπαλης Ντίνος, Στάικος Νίκος(80’ Κυμτσάρης), Σταμπουλής Ηλίας, Μουζενίτοβ Ηλίας(63’ Μαρκόπουλος).

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Τότκας, Γκαμότσος, Βαβάτσης(60’ Καρυπίδης), Μπραζιώτης(60’ Πεντεζίδης), Καζάκης, Κοσκερίδης, Γεωργιάδης(46’ Δαφνάκης), Τόπι, Ζήσης(46’ Κουμπρόγλου), Μύγας, Τουμαντζίδης Ανέστης(67’ Τσίτσος).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *