Καλύτερη 11αδα της 10ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας

Όπως κάθε Κυριακή ξημερώματα και έχοντας εικόνα και από τα 6 ματς της αγωνιστικής πάμε να δούμε από τις ομάδες που πήραν θετικό αποτέλεσμα νίκη ή ισοπαλία αυτή την αγωνιστική τους κορυφαίους σε απόδοση ποδοσφαιριστές, με την υποσημείωση ότι  θα προσθέσουμε κορυφαίο ή κορυφαίους και από το ματς που θα γίνει την Τετάρτη μεταξύ Άρη Καλαμώνα και Α.Ε. Αμπελοκήπων.

1: ΜΑΤΣΙΩΡΗΣ Β.(Πανδραμαϊκός):

Γενικά ήταν μια αγωνιστική που δεν χρειάστηκε να εντυπωσιάσουν στα παιχνίδια οι τερματοφύλακες, πάντως ο Ματσιώρης ήταν εξαιρετικός όποτε χρειάστηκε στο νικηφόρο 4-0 της ομάδας του επί της Καλλιφύτου.

Σταθερός με καλές επεμβάσεις στο πρώτο μέρος και αποκορύφωμα η εκπληκτική του επέμβαση στο 88’ στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Στράτου Παρουτσή.

2: ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Λ.(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Πολύ καλό ματς από τον 17χρονο δεξιό μπακ της Προσοτσάνης στο νικηφόρο 2-1 επί του Ορφέα Χωριστής.

Πολύ καλός στο δεξί άκρο και θετικός σε ένα δύσκολο ρόλο στο φινάλε του ματς παίζοντας στην επίθεση και πρεσάροντας τον αντίπαλο για να του δυσκολέψει την κυκλοφορία της μπάλας.

3: ΚΑΛΛΙΟΝΙΔΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ(ΠΑΟΠ Νέας Αμισού):

Ένα ακόμη εξαιρετικό ματς από τον νεαρό στο νικηφόρο 5-0 της ομάδας του επί του Άρη Φωτολίβους.

Έπαιξε με επιτυχία και στις δύο πλευρές, πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ στο 54’ το 2-0 για την ομάδα του αποβάλλοντας κάθε άγχος, ενώ έκανε από δεξιά και εξαιρετική σέντρα στον Αμανατίδη για το 3-0.

4: ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Ο Μέγας έκανε τη νίκη της αγωνιστικής με 2-0 μέσα στη δύσκολη έδρα της Πετρούσας, έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα και φυσικά μεγάλο μερίδιο σε αυτή την επιτυχία έχουν τα δύο στόπερ. Την προηγούμενη εβδομάδα στην καλύτερη 11αδα μας ήταν ο Κοσμάς Παπαδόπουλος, σήμερα σειρά έχει ο Δήμος Καραγιαννίδης που ήταν εξαιρετικός στο ματς του Σαββάτου μη δίνοντας ουσιαστικά ούτε την δυνατότητα για μια ευκαιρία στον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος και πολύ ποιοτικό επιθετικό της Πετρούσας Καλλέργη.

5: ΡΟΥΣΣΟΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Πολύ ώριμο ματς για τον πολύπειρο αρχηγό της Προσοτσάνης που ξεκίνησε στόπερ, αγωνίστηκε ως αμυντικό μέσος και φυσικά πέτυχε αυτή την γκολάρα στα 11’’’’ πρώτα δευτερόλεπτα του β’ μέρους με καταπληκτικό ψηλοκρεμαστό σουτ από τα 35 μέτρα κάνοντας το 2-1 με το οποίο τελικά νίκησε η ομάδα του τον Ορφέα Χωριστής.

6: ΣΤΕΡΓΙΑΝΟΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Σε αυτό το παιχνίδι και το μεγάλο διπλό της ομάδας του μέσα στη Πετρούσα με 2-0 ήταν ο κορυφαίος σε απόδοση.

Κυρίαρχος στο χώρο του κέντρου, έκοβε, μοίραζε, ηρεμούσε το παιχνίδι της ομάδας του, με μια λέξη καταπληκτικός.

7: ΣΕΓΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ(Δόξα Βώλακα):

Από τα καλύτερα παιχνίδια του στην ομάδα του Βώλακα για το νεαρό στο νικηφόρο 6-0 επί του Άρη Μικροχωρίου.

Ασίστ στο 1-0, σκοράρει το 3-0 και 4-0 και κάνει νέα ασίστ στο 5-0. Τι άλλο να κάνει ο νεαρός ταλαντούχος εξτρέμ των πρωταθλητών.

8: ΤΟΥΜΑΝΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ(Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου):

Φοβερά ώριμο ματς μαζί με τον Στεργιανό στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Σκοράρει με κεφαλιά το κρίσιμο 0-1 σε μια από τις συχνές προωθήσεις του στο 41’, βοηθάει με τα τρεξίματα και το πάθος του στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι και αποκορύφωμα με το σκορ στο 0-1 σε σουτ του Παναγιώτογλου σωτήρια πάνω στη γραμμή απομακρύνει την μπάλα.

9: ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ(Πανδραμαϊκος):

Από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες της ομάδας του τον τελευταίο μήνα.

Στο 2-2 με το Καλαμπάκι την προηγούμενη εβδομάδα σκόραρε και κέρδισε το πέναλτι για το 2-2 και το Σάββατο στο νικηφόρο 4-0 επί της Καλλιφύτου, όχι μόνο ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις αλλά ήταν και ο παίκτης που άνοιξε και έκλεισε το σκορ.

10: ΜΑΥΡΟΒΑΣΙΛΗΣ(Α.Ε. Καλαμπακίου):

Από τους πιο ποιοτικούς παίκτες της ομάδας του ήταν καθοριστικός στο 2-0 μέσα στον Ξηροπόταμο μια και με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ πάνω από το τοίχος άνοιξε το σκορ λίγο πριν το 90’, αφιερώνοντας το γκολ στη σύζυγο του που λίγες ώρες πριν έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

11: ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ(Προσοτσάνη Γ.Σ.):

Είχαμε 6 ματς το Σάββατο, η Προσοτσάνη μαζί με τον Άγιο Αθανάσιο έκαναν τις νίκες της αγωνιστικής οπότε βάζουμε και τρίτο παίκτη της Προσοτσάνης στην καλύτερη 11αδα με τον επιτελικό μέσο Παναγιωτίδη να κάνει πολύ καλό ματς για την ομάδα του, όντας μέσα σε όλες τις φάσεις και δίνοντας ενέργεια και πάθος στο χώρο του κέντρου.

Δ. ΑΔΑΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *