Ορφέας Χωριστής – Μακεδονικός Αλιστράτης 0-0: Σκόνταψαν οι γηπεδούχοι στο άριστο αμυντικό πλάνο των φιλοξενούμενων

Απρόσμενη απώλεια βαθμών στη μάχη του τίτλου είχε ο Ορφέας Χωριστής που υποχρεώθηκε σε λευκή ισοπαλία στην έδρα του με αντίπαλο τον αξιόμαχο και ανταγωνιστικό σε όλα τα παιχνίδια Μακεδονικό Αλιστράτης.

Με όπλο το άριστο αμυντικό πλάνο στο παιχνίδι του, για ένα ακόμη παιχνίδι η Αλιστράτη κράτησε το μηδέν στην άμυνα και πήρε ένα πολύτιμο βαθμό για τη δύσκολη συνέχεια.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού το πρώτο μέρος ήταν αρκετά ισορροπημένο με τον Ορφέα να έχει μια άκαρπη υπεροχή και κάποιες μικροευκαιρίες με Δούμπλατζη και Αμανατίδη χωρίς όμως να τον αισθανθεί η αντίπαλη άμυνα.

Μάλιστα η Αλιστράτη παραλίγο να προηγηθεί και στο σκορ όταν από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Κοκοτσάκη ο Πολυζώνης για ελάχιστα εκατοστά δεν πρόλαβε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο β’ μέρος άλλαξε η εικόνα του ματς με τον Ορφέα να γίνεται πιο επιθετικός και να χάνει μεγάλη ευκαιρία στο 50’ από κάθετη πάσα του Καπουσούζη στον Αμανατίδη τέτατετ το σουτ για να διώξει σωτήρια με τα πόδια ο Δεληγιώρογλου.

Στο 70’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γιώργος Γιάντσιος για διαμαρτυρία και η πίεση του Ορφέα και με παίκτη παραπάνω προς τον αντίπαλο έγινε ακόμη μεγαλύτερη.

Στο 82’ ο Ορφέας έχασε τεράστια ευκαιρία να πάρει το ματς και πάλι με τον Αμανατίδη τέτατετ να κάνει το σουτ με τον Δεληγιώρογλου με την βοήθεια του δοκαριού και πάλι να αποσοβεί τον κίνδυνο.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αχθοφορίδης Νίκος με βοηθούς Άρη Γκόντε και Σταματία Γκαϊτατζή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Ηλίας Παντζαρίδης): Κιουμουρτζής, Παρασχίδης(60’ Βουτσινάς), Παπαεμμανουήλ, Παπαδόπουλος, Μανωλεσάκης, Καπουσούζης(80’ Μελισσίδης), Αμανατίδης, Αθανασίου(46’ Αμαραντίδης), Κοντογιάννης, Κουμπρόγλου, Δούμπλατζης.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ(Στράτος Κονταξής): Δεληγιώρογλου, Θεοφανίδης, Δημητριάδης, Γιάντσιος Πασχάλης, Μαλλές, Γιάντσιος Γιώργος, Κεραμυδάς, Ζορμπίδης, Πολυζώνης(57’ Αντωνιάδης Θεόφιλος), Υψηλός(78’ Φουδούλης), Κοκοτσάκης(60’ Γιάντσιος Χρήστος).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *