Δόξα Πετρούσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 0-2: Πειστική εμφάνιση και σπουδαία νίκη για τους φιλοξενούμενους

Τον αγώνα παρακολούθησε και σχολιάζει ο ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ

Βλέπει ΔΟΞΑ στο δρόμο του και την κερδίζει ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου!!!

Μετά το 2-1 επί της Δόξας Βώλακα, μετά την μεγάλη πρόκριση με 2-0 επί της μεγάλης ομάδας της πόλης της Δόξας Δράμας, κέρδισε σήμερα εκτός έδρας στη δύσκολη έδρα της Δόξας Πετρούσας με 2-0.

Μια νίκη που διατήρησε τον Μέγα στη 2η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς μαζί με την Δόξα Βώλακα, έχοντας την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα δεχόμενος μόλις 4 γκολ και με συνολικό απολογισμό σε 10 αγώνες 7 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες.

Από την άλλη μεριά η Δόξα Πετρούσας έμεινε για ένα ακόμη ματς εντός έδρας μακριά από τη νίκη, έκανε όμως καλή εμφάνιση, είχε τις στιγμές της στο ματς και στο 0-1 και στο 0-2, έχασε όμως δίκαια από έναν αντίπαλο που είχε μεγαλύτερη ποιότητα στο παιχνίδι του.

Στην 9η θέση υποχώρησε η ομάδα της Πετρούσας στη βαθμολογία με 13 βαθμούς έχοντας 3 νίκες όλες εκτός έδρας, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το ματς ξεκίνησε με σημαντική ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους σε σουτ του Φόρη Παναγιώτου που έδιωξε σωτήρια ο Λαζόγλου.

Από εκεί και πέρα είδαμε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, χωρίς κλασσικές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες, με τους φιλοξενούμενους κυρίως μετά το 30’ να κυριαρχούν στο χώρο του κέντρου με κορυφαίο σε απόδοση τον ακούραστο Στεργιανό και άξιους συμπαραστάτες τους Δημήτρη Τουμαντζίδη και Γιώργο Παπαζώτο.

Έτσι φτάσαμε στο 41’με τον νεαρό εξαιρετικό για ένα ακόμη παιχνίδι Αλί Μπαμπασαλί να μπαίνει από αριστερά και να βγάζει εξαιρετική σέντρα στο 2ο δοκάρι με τον Δημήτρη Τουμαντζίδη με ωραία κεφαλιά να σκοράρει το 0-1.

Η Πετρούσα που ήταν πολύ καλή στο πρώτο μέρος με ωραίο σπρίντ του Γιαγκούλα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 44’ να ισοφαρίσει, το σουτ όμως του δεξιού μπακ έδιωξε σωτήρια με τα πόδια σε κόρνερ ο σταθερότατος για ένα ακόμη παιχνίδι Λαμπρινουδάκης.

Πολύ καλύτερο σε ρυθμό και ευκαιρίες το β’ μέρος

Το παιχνίδι που παρακολουθήσαμε στο β’ μέρος δεν είχε καμία σχέση με αυτό του πρώτου.

Πάνω – κάτω η μπάλα με τον Πετρούσα να έχει μεγάλη ευκαιρία σε σουτ του Παναγιώτογλου να κάνει το 1-1 με τον Δημήτρη Τουμαντζίδη να σώζει πάνω στη γραμμή και τον Μέγα να απαντά σε κεφαλιά του Μπαμπασαλί από κοντά που με εκπληκτική επέμβαση ο Λαζόγλου έδιωξε σε κόρνερ.

Όλα κρίθηκαν στο 72’ με αβίαστο λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Μπαμπασαλί έδωσε ωραία πάσα στον Φόρη Παναγιώτου που με δυνατό σουτ από πλάγια δεξιά μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το 0-2 που η ομάδα του το κράτησε σχετικά εύκολα δεχόμενη άκαρπη πίεση χωρίς κλασσικές ευκαιρίες από τους γηπεδούχους.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Σιουμπάρας με βοηθούς Αλέκο Παρασκευούδη και Σταύρο Παυλίδη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Γιαγκούλας, Γιορδαμλής, Κοκοτσάκης Νίκος(84’ Κύρτσης), Ντόμπρος, Γεωργιάδης Σ., Γιάντσιος(70’ Κατσαβουνίδης), Ζεδαμάνης(70’ Ουζούνης), Καλλέργης, Γάιδας(46’ Παναγιώτογλου).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Παπακωνσταντίνου, Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Μπαμπασαλή(90’ Μπαστούνης), Τουμαντζίδης Δημήτρης, Παναγιώτου Φόρης(78’ Κοντρόπουλος), Παπαζώτος, Ζεκερίδης(60’ Παπαδόπουλος Νίκος).

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *