Ραντεβού με την ιστορία το Μικροχώρι – Θέλει να ολοκληρώσει το θαύμα της παραμονής η Καλλίφυτος

Φτάσαμε αισίως 29 Μαϊου για να ολοκληρωθούν και οι τελευταίες εκκρεμότητες των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Δράμας.

Η 6η τελικά ομάδα των Play out Α΄ΕΠΣ Δράμας θα αντιμετωπίσει την Τρίτη ομάδα των Play Off της Β’ κατηγορίας για μια θέση στην Α’ ΕΠΣ Δράμας 2022-2023.

Ας ξεκινήσουμε με την Καλλίφυτο που ξεκίνησε την χρονιά με αρκετά προβλήματα και ήταν από τις ομάδες που πολύ την είχανε ότι θα είναι μια από αυτές που θα υποβιβασθούν απευθείας.

Στις μεταγραφές του Ιανουαρίου όμως η Καλλίφυτος έκανε αρκετές μεταγραφές για να εμπλουτίσει το ρόστερ της και 3 δικά της παιδιά που βγήκαν από τα σπλάχνα της ομάδας, τους: Παυλίδη Παυλό (Πανδραμαϊκός), Δημήτρη Μαντά (Στρατιωτική θητεία) και Στράτο Παρουτσή.

Η Καλλίφυτος έτσι ήταν πιο ανταγωνιστική και πάλεψε όλα τα παιχνίδια και φάνταζε στα Play Off ότι θα είναι η ομάδα που θα σωθεί απευθείας, όμως αυτό δεν συνέβη λόγω διάφορων συγκυριών.

Έτσι φτάσαμε στην τελευταία αγωνιστική των Play Out εκεί που η Καλλίφυτος ταξίδεψε στην Κ. Βρύση για το παιχνίδι της χρονιάς, όποια ομάδα κέρδιζε έμενε στην Α’ ΕΠΣ.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο αφού γύρο στο 30’ ο Παρουτσής έκανε το 0-1 να τον Εθνικό Αστέρα, αλλά λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο σε μια πολυσυζητημένη φάση ο Μπεζυργιάννης ισοφάρισε το παιχνίδι σε 1-1 το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η Κ. Βρύση πέτυχε άλλα 4 τέρματα που έστειλαν την Καλλίφυτο στα μπαράζ παραμονής.

Πέρασε μια εβδομάδα δύσκολη για την Καλλίφυτο και επίσης για προσωπικούς λόγους στον σημερινό αγώνα ο Γιάννης Ιωαννίδης δεν θα καθίσει στο πάγκο της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά το Μικροχώρι θέλει να γράψει ιστορία αφού αν καταφέρει να κερδίσει σήμερα θα παίξει για πρώτη φορά στα σαλόνια του Δραμινού ποδόσφαιρου.

Το δρομολόγιο για τα μπαράζ δεν ήταν εύκολο για το Μικροχώρι αφού τερμάτισε στην δεύτερη θέση της κανονικές διάρκειας στο πρωτάθλημα αλλά στα Play Off αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες όπως οι εντός έδρας ήττες από Μυλοπόταμο και Αλιστράτη.

Όμως η ομάδα του Μικροχώριου με ένα καλό μπάσιμο τις δύο τελευταίες αγωνιστικές κατάφερε στην ισοβαθμία με την Αδριανή να είναι αυτή η ομάδα που θα παίξει στα μπαράζ καθώς στην ισοβαθμία ήταν καλύτερη.

Το παράδοξο και στο Μικροχώρι είναι ότι δεν θα βρίσκεται στον πάγκο και ο Ανέστης Ευθιμιάδης ο προπονητής της ομάδας λόγω τιμωρίας για τα όσα είχαν συμβεί στο παιχνίδι με την Αλιστράτη.

Τέλος ελπίζουμε όλοι να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και να βρίσκεται στην Α’ ΕΠΣ Δράμας η καλύτερη ομάδα αγωνιστικά, αλλά να καταφέρει η Προσοτσάνη να ανέβει στην Γ’ εθνική ώστε να βρίσκονται και οι δύο ομάδες στα σαλόνια του Δραμινού ποδοσφαίρου καθώς το αξίζουν με την φετινή τους παρουσία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *