Σημαντική κίνηση απο τον Σύνδεσμο προπονητών Δράμας | Στην διάθεση όλων των Δραμινών απινιδωτής στην περιοχή της ανάπλασης (Βίντεο)

Μετά απο πρωτοβουλία του συνδέσμου προπονητών ο χώρος της ανάπλασης της Δράμας εκεί που γυμνάζονται καθημερινά αρκετοί πολίτες της πόλης θα έχει τον δικό της απινηδωτή. Ο σύνδεσμος πήρε την πρωτοβουλία και με έσοδα απο διάφορες εκδηλώσεις και με δαπάνη του ίδιου του ταμείου έκανε μια σημαντική δωρεά προς την κοινωνία της Δράμας.

Ο απινιδωτής θα βρίσκεται στο περίπτερο έξω απο το τα γηπεδάκια μπάσκετ και τέννις στην ανάπλαση και το επόμενο διάστημα θα υπάρχει και εκπαιδευμένο άτομο ώστε να βοηθήσει κάποιον άνθρωπο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, καθώς σήμερα το πρωϊ ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Αμπρικίδης όπως και το υπόλοιπο Δ.Σ παρέδωσαν τον απινιδωτή με την παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Μουχτάρη που είναι μέλος του συνδέσμου και του Σπύρου Φιλίππου που είναι πρόεδρος της κοινότητας Δράμας και αυτός μέλος του συνδέσμου στον χώρο της ανάπλασης .

Εμείς να συγχαρούμε τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου της πόλης μας για αυτή την κίνηση και ευχόμαστε και άλλη φορείς της πόλης να παραδειγματιστούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *