Κρίσιμες αναμετρήσεις στην Α’ κατηγορία: Καλλίφυτος – Προσοτσάνη, Ξηροπόταμος – Δοξάτο και Άγιος Αθανάσιος – Νευροκόπι ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Δράμας και η αγωνία πλέον είναι στα «κόκκινα».

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σε κορυφή και ουρά και ίσως πριν το Πάσχα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα μια και μετά το Σάββατο έχουμε εμβόλιμη αγωνιστική και την Μεγάλη Τετάρτη.

Αυτή την αγωνιστική ρεπό έχει η πρωτοπόρος ομάδα της Δόξας Βώλακα και πάμε να δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ – Γ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής με άμεσα ενδιαφερόμενες για το αποτέλεσμα και τις δύο ομάδες.

Οι γηπεδούχοι σε πολύ καλό φεγγάρι έχοντας κερδίσει 4-1 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι τους τον Ορφέα Χωριστής και προερχόμενοι από ισοπαλία 2-2 στη Νέα Αμισό, θέλουν τους 3 βαθμούς για να ξεφύγουν ακόμη περισσότερο από τις ομάδες που ακολουθούν στη βαθμολογία.

Από την άλλη μεριά η πρωταθλήτρια Προσοτσάνη θέλει να εκμεταλλευτεί το ρεπό του Βώλακα και με νίκη να ανέβει και πάλι στην κορυφή της βαθμολογίας μπαίνοντας στην τελική ευθεία της σαιζόν.

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ – ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα αναμέτρηση μεταξύ δύο πολύ ποιοτικών ομάδων από το πάνω ράφι του πρωταθλήματος.

Ο Ορφέας όντας στη 3η θέση με 45 βαθμούς θέλει τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, από την άλλη ο ΠΑΟΠ που είναι 4ος με 39 βαθμούς θα επιδιώξει να συνεχίσει την φετινή εξαιρετική πορεία μένοντας στα υψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ – Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Δυνατό ζευγάρωμα από δύο ομάδες βαριές φανέλες του πρωταθλήματος που κάθε χρόνο αφήνουν το δικό τους στίγμα στο πρωτάθλημα.

Η Πετρούσα πιο ήρεμη πλέον βαθμολογικά μετά το σημαντικό διπλό με παίκτη λιγότερο και ανατροπή στην Καλή Βρύση και η κυπελλούχος ομάδα του Καλαμπακίου που βλέπει αυτά τα παιχνίδια ως αγώνες προετοιμασίας για τα ημιτελικά του κυπέλλου όπου θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί τον περσινό της τίτλο.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Παιχνίδι με μονόπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τους φιλοξενούμενους που με 20 βαθμούς αυτή την στιγμή είναι οριακά πάνω από την διαχωριστική ζώνη.

Από την άλλη μεριά ο αδιάφορος βαθμολογικά αλλά πολύ ποιοτικός Μέγας που όπως με τον Καλαμώνα μια εβδομάδα πριν θα παίξει για το γόητρο και την ιστορία του και χωρίς άγχος για το θετικό και νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ

Παιχνίδι καρμπόν με το προηγούμενο θα μπορούσαμε κάλλιστα να γράψουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Από την μια το Δοξάτο που είναι οριακά κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού με 17 βαθμούς και καίγεται για βαθμούς και από την άλλη ο ποιοτικός φέτος Μέγας που παίζει για τον εαυτό του, το γόητρο και την ιστορία του όλα τα ματς με στόχο την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή.

ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑ – Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Σε διαφορά ασφαλείας ο Άρης Καλαμώνα από την διαχωριστική ζώνη θέλει τους τρεις βαθμούς για να τελειώνει και μαθηματικά όσο πιο γρήγορα γίνεται και από την άλλη η Α.Ε. Αμπελοκήπων αδιάφορη βαθμολογικά που βλέπει αυτά τα παιχνίδια ως μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστεί ενόψει των υποχρεώσεων για τα ημιτελικά του κυπέλλου όπου έχει προκριθεί.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣ – Α.Ε. ΚΑΛΗ ΒΡΥΣΗΣ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι γοήτρου για τις δύο ομάδες που έχουν στόχο να αποφύγουν την τελευταία θέση.

Ο Μακεδονικός σε πολύ καλό φεγγάρι έχει 10 βαθμούς και από την άλλη η ουραγός Καλή Βρύση με 5 πόντους και αρκετές αδυναμίες στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Δύο ομάδες που επιδιώκουν να αποφύγουν την τελευταία θέση της βαθμολογίας μια και σε περίπτωση αναδιάρθρωσης υπάρχει η ελπίδα ο προτελευταίος να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία.

24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΥΑΚΡΙΤΑΣ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣΠΑΟΠ Ν.ΑΜΙΣΟΥ
ΑΡΗΣ ΚΑΛΑΜΩΝΑΑΕ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΕΘΝ.ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥΓ.Σ. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ
Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥΦΙΛΙΠΠΟΙ ΔΟΞΑΤΟΥ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΛΙΣΤΡΑΤΗΣΑΕ Κ.ΒΡΥΣΗΣ
ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ

Δ. ΑΔ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *