Α.Ε. Αμπελοκήπων – Α.Ε. Καλαμπακίου 0-2: Σε τροχιά πρωταθλητισμού διατηρώντας το αήττητο εκτός έδρας!!(ΒΙΝΤΕΟ)

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε η Α.Ε. Καλαμπακίου κερδίζοντας εκτός έδρας με σκορ 2-0 την πολύ ποιοτική ομάδα της Α.Ε. Αμπελοκήπων.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την καταπληκτική αήττητη εκτός έδρας πορεία τους έχοντας κερδίσει στο πρώτο γύρο σε δύσκολες έδρες Προσοτσάνης, Πετρούσας, Νέας Αμισού και τώρα Αμπελοκήπων και βρίσκονται σε τροχιά πρωταθλητισμού με 24 βαθμούς στην 5η θέση της βαθμολογίας μαζί με την Προσοτσάνη και απολογισμό  7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 34-14 και έχοντας φυσικά την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη μεριά οι Αμπελόκηποι έμειναν στην 7η θέση με 20 βαθμούς μαζί πλέον με τον Πανδραμαϊκό με απολογισμό 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες με τέρματα 22-17.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνιδιού το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους με τον Μαυροβασίλη στο 1’ να βγάζει εξαιρετική σέντρα και ο Κώστας Κωνσταντινίδης με ανάποδη κεφαλιά να κάνει το 0-1.

Οι Αμπελόκηποι σκόραραν λίγα λεπτά μετά αλλά το γκολ του Θεοδωρίδη ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Το πρώτο μέρος είχε καλό ρυθμό σε δύσκολο αγωνιστικό χώρο και ευκαιρίες εκατέρωθεν με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με σκορ 0-1.

Στο β’ μέρος οι Αμπελόκηποι έγιναν πιο επιθετικοί και είχαν την μεγάλη τους ευκαιρία να ισοφαρίσουν σε σουτ του Παπαδόπουλου με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, το Καλαμπάκι όμως συνέχισε να έχει τον έλεγχο του αγώνα και έφτασε δίκαια στη νίκη με πολύ ωραίο δεύτερο τέρμα από τον Γιάννη Μαυροβασίλη με μακρινό συρτό σουτ στη γωνία του Κανάκη.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Σάκης Δηλγεράκης με βοηθούς Παναγιώτη Κουβαλάκη και Δήμητρα Κοτανίδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Α.Ε. ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ(Ντίνος Τενξίζογλου):

Κανάκης, Λουκοβίτης, Κυσσίδης Κώστας, Βασιλειάδης, Τσερκέζος, Μίτρε, Μουρατίδης Πολυχρόνης(46’ Παπαδόπουλος), Κυσσίδης Θανάσης(78’ Κασαπίδης), Καραγιαννίδης Γιώργος(61’ Τέλο), Καραγκιοζίδης(86’ Χασιλίδης), Θεοδωρίδης(61’ Βεις).

Α.Ε. ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ(Λάζαρος Μουρατίδης):

Κελετζής, Πέτρο, Διαμαντί(78’ Καρράς), Κλόγκιρι, Δεμενελούδης, Δημητριάδης Γρηγόρης, Καγιάογλου, Μαυροβασίλης, Αλμανίδης Στέφανος(90’ Ρετζέπ Ογλού), Καπτέλι, Κωνσταντινίδης Κώστας(78’ Τζιβανάκης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *