Ορφέας Χωριστής – Άρης Φωτολίβους 2-0: Δύσκολη νίκη για τους γηπεδούχους

Μια ακόμη νίκη που την διατηρεί κοντά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας σημείωσε η ομάδα του Ορφέα Χωριστής κερδίζοντας με σκορ 2-0 τον πολύ καλό και ανταγωνιστικό για ένα ακόμη παιχνίδι Άρη Φωτολίβους.

Μια νίκη που διατήρησε τον Ορφέα στην 4η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες με τέρματα 20-10, ενώ ο Άρης Φωτολίβους με το κλείσιμο του πρώτου γύρου έμεινε στην 11η θέση με 11 βαθμούς έχοντας μέχρι τώρα 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 8 ήττες και τέρματα 20-29.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι και αμφίρροπο μέχρι το φινάλε.

Ο Ορφέας άνοιξε το σκορ στο 23’ από εξαιρετική μακρινή μπαλιά του Μάριου Ζάχαρη και ωραίο τελείωμα με το εξωτερικό φάλτσο από τον Μιχάλη Δούμπλατζη.

Ο Δούμπλατζης λίγα λεπτά μετά είχε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 με σουτ από κοντά που έδιωξε σωτήρια με το ένα χέρι ο Δεληγιώρογλου.

Το Φωτολίβος έβγαλε αντίδραση και είχε κλασσική ευκαιρία σε φάουλ που εκτέλεσε ο Ευσταθιάδης με τον Δημήτρη Γεωργιάδη από κοντά να κάνει το σουτ ελάχιστα άουτ.

Η πιο μεγάλη ευκαιρία όμως στο πρώτο μέρος έγινε λίγο αργότερα για τον Άρη Φωτολίβους με ψηλοκρεμαστό σουτ του Ευσταθιάδη στο οριζόντιο δοκάρι η μπάλα σύμφωνα με διαιτητή και βοηθό να σκάει εκτός γραμμής και στη συνέχεια της φάσης να δίνεται επιθετικό φάουλ του Μίλτου Ιωαννίδη πάνω στον τερματοφύλακα Κιουμουρτζή και το γκολ να ακυρώνεται ως επιθετικό φάουλ.

Στο β’ μέρος το παιχνίδι συνέχισε να είναι αμφίρροπο, με τον Ορφέα να σκοράρει από φάουλ του Παπαεμμανουήλ και γκολ του Θέμη Αθανασιάδη που ακυρώθηκε ως χέρι του παίκτη του Ορφέα.

Το Φωτολίβος προσπάθησε για την ισοφάριση και είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία του σε κοντινό σουτ του Ιορδανίδη με τον Κιουμουρτζή να κάνει πολύ δύσκολη επέμβαση με το ένα χέρι.

Στην κόντρα ο Ορφέας βρήκε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Δούμπλατζη και τον Καπουσούζη που σταμάτησαν από τον Δεληγιώρογλου, για να φτάσουμε έτσι στο 90’ με τον Αθανασίου να βγαίνει στην κόντρα να περνάει την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία να κάνει το 2-0 με το Φωτολίβος να διαμαρτύρεται για οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα Σταύρος Παυλίδης με βοηθούς Τάσο Μαρμαρίδη και Σταματία Γκαϊτατζή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΟΡΦΕΑΣ ΧΩΡΙΣΤΗΣ(Θωμάς Ματρακούκας):

Κιουμουρτζής, Αθανασιάδης(63’ Βουτσινάς), Παπαεμμανουήλ(90’ Εμμανουηλίδης), Ζάχαρης, Παπαδόπουλος(65’ Παρασχίδης), Αραμπατζής, Αθανασίου, Καπουσούζης, Δούμπλατζης, Κοντογιάννης(90’ Καλλέργης), Κάππας(46’ Μανωλεσάκης).

ΑΡΗΣ ΦΩΤΟΛΙΒΟΥΣ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Δεληγιώρογλου Γιάννης, Κανταρτζής, Στοϊμενίδης, Γεωργιάδης Δημήτρης, Δεληγιώρογλου Θανάσης, Μουλαδάκης, Ιορδανίδης, Ιωαννίδης Μίλτος, Ρουμελιώτης, Ευσταθιάδης(87’ Αλκίδης), Σύρτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *