Άρης Μικροχωρίου – Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου 2-2: Συναρπαστικό παιχνίδι με 4 γκολ μετά το 75’!!!(BINTEO)

Πολύ ωραίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο Μικροχωρίου μεταξύ του τοπικού Άρη και του Μέγα Αλέξανδρου Αγίου Αθανασίου.

Το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε με 4 γκολ που μπήκαν όλα από το 75’ λεπτό και μετά σε παιχνίδι σίγουρα όχι για καρδιακούς.

Με αυτή την ισοπαλία ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου έκλεισε τον πρώτο γύρο στη 2η θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 24-8 και παρά τα 2 γκολ που δέχθηκε διατηρεί την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι ανέβηκαν στους 15 βαθμούς έχοντας 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες με συντελεστή τερμάτων 17-30.

Το φιλμ του αγώνα

Ένα παιχνίδι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν περίμενε κανείς με το σκορ στο 0-0 μέχρι το 75’ να φτάσει στο τελικό 2-2.

Ο Μέγας είχε τον έλεγχο του ματς και την κατοχή της μπάλας και ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος σε σουτ Φόρη Παναγιώτου και Δημήτρη Τουμαντζίδη και μια ακόμη σε κεφαλιά του Δήμου Καραγιαννίδη στο ξεκίνημα του β’ μέρους, ο εξαιρετικός για ένα ακόμη παιχνίδι τερματοφύλακας του Μικροχωρίου Τότκας έσωσε την εστία του με καθοριστικές επεμβάσεις.

Η ψυχολογία του ματς άλλαξε στο 75’ με τον Ζήση με πολύ ωραίο μακρινό σουτ να γράφει το 1-0 και στο 80’ άλλαξαν και οι αριθμητικές ισορροπίες στο ματς με τον τερματοφύλακα Λαμπρινουδάκη να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα μια και έπιασε την μπάλα εκτός περιοχής.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για τον Μέγα μια και στην εκτέλεση φάουλ του Τόπι σε αυτή την φάση οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-0.

Ο Μέγας όμως δεν παράτησε το παιχνίδι, πίεσε στα τελευταία λεπτά και κατάφερε στο 87’ σε χέρι αμυντικού να κερδίσει πέναλτι που το εκτέλεσε ο Γιώργος Παπαζώτος μειώνοντας σε 2-1.

Έντονες διαμαρτυρίες του Μικροχωρίου για το πέναλτι της ισοφάρισης

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για το 2ο πέναλτι στο 87’ με το οποίο ο Μέγας ισοφάρισε σε 2-2.

Αρχικά ο ρέφερι της αναμέτρησης Αλέκος Παρασκευούδης έδωσε φάουλ εκτός περιοχής στο μαρκάρισμα πάνω στον Δήμο Καραγιαννίδη, αλλά στη συνέχεια με υπόδειξη του βοηθού Μπουλή Αναστάσιου άλλαξε την απόφαση του και έδωσε το πέναλτι με το οποίο ο Γιώργος Παπαζώτος και πάλι διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Αλέκος Παρασκευούδης με βοηθούς Βασίλη Δημητριάδη και Αναστάσιο Μπουλή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ ΜΙΚΡΟΧΩΡΙΟΥ(Γιάννης Ιωαννίδης):

Τότκας, Γκαμότσος, Αποστολίδης(90’ Φωτιάδης), Ζήσης, Καζάκης, Μπραζιώτης, Δαφνάκης(65’ Κουμπρόγλου), Τόπι, Τσίτσος(46’ Γεωργιάδης), Μύγας, Τουμαντζίδης Ανέστης(73’ Κωνσταντινίδης Μιχάλης).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης):

Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης(80’ Βαγκάκης), Ζεκερίδης(47’ Κοντρόπουλος), Καραγιαννίδης Δήμος, Παπαδόπουλος Κοσμάς, Στεργιανός, Μπαμπασαλή, Περπερίδης, Παναγιώτου Φόρης, Παπαζώτος, Τουμαντζίδης Δημήτρης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *