ΠΑΟΠ Νέας Αμισού – Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 2-0: Πρωταθλήτρια χειμώνα με καλή εμφάνιση και δίκαιη επικράτηση(VIDEO)

Πρωταθλήτρια χειμώνα από την 13η και τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου αναδείχθηκε η ομάδα του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού κερδίζοντας στο γήπεδο της με σκορ 2-0 τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε επιβαρυμένο και κακό αγωνιστικό χώρο με τους γηπεδούχους να φτάνουν στο τρίποντο που τους ανέβασε μόνους πρώτους στην κορυφή με 29 βαθμούς έχοντας 9 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 2 ήττες με τέρματα 32-13.

Από την άλλη μεριά η Καλλίφυτος κρατάει την καλή και βελτιωμένη αγωνιστική της παρουσία σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, παραμένει όμως χαμηλά στη βαθμολογία με 6 βαθμούς στην προτελευταία θέση έχοντας 2 νίκες και 11 ήττες και απολογισμό 7-41 παραμένοντας με διαφορά η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Το φιλμ του αγώνα

Όπως προαναφέραμε ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε να παιχθεί καλό ποδόσφαιρο με τους γηπεδούχους όπως αναμενόταν να έχουν την κατοχή της μπάλας και την υπεροχή προσπαθώντας να απειλήσουν την εστία του πολύ καλού και σε αυτό το ματς Τσαγγαλίδη.

Τελικά σε κομβικό σημείο του ματς λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Παύλος Τσιμισκίδης με ωραία προσπάθεια και σουτ που βρήκε και στην πλάτη του Δερμεδεσιώτη διαμόρφωσε το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η Νέα Αμισός είχε τον έλεγχο του ματς, όσο όμως δεν τελείωνε το παιχνίδι έδινε το δικαίωμα στον αντίπαλο να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει με μια φάση την ισοπαλία.

Τελικά όλα κρίθηκαν στο φινάλε με το 2ο γκολ των γηπεδούχων μετά από κόρνερ, κεφαλιά πάσα του Αχιλλέα Μπιαζάκη και νέα κεφαλιά του κεντρικού αμυντικού Βραμέντζαλη για το τελικό 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Κτίστης Παναγιώτης με βοηθούς Δανδανόπουλο Δημήτρη και Χρυσέλη Γιώργο όλοι του συνδέσμου Ξάνθης μια και οι δραμινοί διαιτητές έχουν δηλώσει κώλυμα να διευθύνουν αγώνες του ΠΑΟΠ Νέας Αμισού.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΠ ΝΕΑΣ ΑΜΙΣΟΥ(Γιώργος Πολυχρονίδης):

Μιχαηλίδης Παύλος, Σουμπάκης(76’ Κερεμίδης), Ιωσηφίδης, Τζάρτζαλος, Βραμέντζαλης, Ζαγιάκου, Αμανατίδης, Λυκίδης(55’ Αμαραντίδης), Τσιμισκίδης(76’ Μπιαζάκης Αχιλλέας), Μυτιληναίος(67’ Γρηγοριάδης), Καλλιονίδης(55’ Πούλας).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Κυριάκος Καρύπης):
Τσαγγαλίδης, Ματσιώρης(46’ Νεοφυτίδης), Καλανίδης, Σεμπελίδης, Δερμεδεσιώτης, Τσάκαλος, Μπαϊρακτάρι(90’ Σαχανίδης), Κυριακίδης, Τρελλόπουλος, Παλατσίδης, Παρουτσής(88’ Κουτρουλάκης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *