Καταπληκτικός Άρης Φωτολίβους κέρδισε 5-2 την Καλή Βρύση και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου

Πανηγυρική πρόκριση στους 16 του κυπέλλου της ΕΠΣ Δράμας πήρε ο Άρης Φωτολίβους που αγωνίζεται φέτος στη Β’ κατηγορία κερδίζοντας την Α.Ε. Καλή Βρύσης με σκορ 5-2.

Ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με 7 γκολ, δύο δοκάρια ένα για κάθε ομάδα, ένταση, πάθος και πολλές χαμένες ευκαιρίες που το ευχαριστήθηκαν οι λιγοστοί και λόγω ημέρας φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Το φιλμ του αγώνα 

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι έβγαλαν μεγάλη ποιότητα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι και έφτασαν με ευκολία στην αντίπαλη εστία.

Η Καλή Βρύση παρουσιάστηκε βελτιωμένη σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια, μείωσε δύο φορές σε 3-1 και 3-2 και ουσιαστικά το ματς κρίθηκε στο δοκάρι του Λάμπρου στο 67′(δοκάρι είχε και το Φωτολίβος στο 38′ σε πλασέ του Νεβεσκιώτη) που δεν έγινε το 3-3 και στο πολύ όμορφο σε δημιουργία και εκτέλεση γκολ του Θεοδωρίδη το 4-2 στο 74′.

Δικαιότατη η πρόκριση του Άρη Φωτολίβους που συνεχίζει αήττητος την χρονιά σε πρωτάθλημα κα κύπελλο, ενώ η Καλή Βρύση αναμένεται μέχρι το Σάββατο να ανακοινώσει το νέο προπονητή της πριν το κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι με το Δοξάτο.

Τα γκολ του αγώνα

Στο 20′ ο Ρουμελιώτης θα μπει από τα δεξιά στην περιοχή και με ωραίο συρτό σουτ στην απέναντι γωνία θα κάνει το 1-0.

Στο 32′ ωραία προσπάθεια του Νεβεσκιώτη και σέντρα στην αριστερή πλευρά, δυνατό σουτ του Κωνσταντινίδη στη γωνία της εστίας και το 2-0.

Στο 37′ ωραία σέντρα του Αβράμη κεφάλια του προωθημένου Παλτσίδη και το 2-1.

Στο 49′ ωραία κάθετη πάσα του Ευσταθιάδη και ο Νεβεσκιώτης θα προλάβει την έξοδο του Βουγόγια και θα κάνει το 3-1.

Στο 49′ ωραία παράλληλη πάσα του Αβράμη και ο Παλτσίδης σε κενή εστία θα κάνει το 3-2.

Στο 74′ ατομική προσπάθεια και σέντρα του Νεβεσκιώτη σουτ του Ευσταθιάδη θα διώξει με τα πόδια ο Βουγόγιας νέο σουτ του Θεοδωρίδη στην επαναφορά και 4-2.

Στο 77′ πτώση του Θεοδωρίδη από μαρκάρισμα του Πέτρου Αβράμη, πέναλτι από τον διαιτητή που εκτελεί εύστοχα ο Ευσταθιάδης και κάνει το 5-2.

Τα στοιχεία του αγώνα 

Διαιτητής του αγώνα: Παρασκευούδης Νίκος με βοηθούς Αλβανίδη Χαράλαμπο και Μπαρούμα Κώστα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης Φωτολίβους(Γιάννης Όμπασης):

Πούλας, Σοπελίδης, Χαρπαντίδης, Δερβεντλής, Χαντζίδης, Σεραφειμίδης, Κωνσταντινίδης, Νεβεσκιώτης, Ρουμελιώτης, Ευσταθιάδης, Θεοδωρίδης.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Μυτσκίδης, Γιαρετζίδης, Κίτσινος.

Α Ε. Καλή Βρύσης: 

Βουγόγιας, Βοσκοπούλι, Κόττας Γιώργος, Δάφτσιος Χρήστος, Παλτσίδης, Καραγιαννίδης, Αβράμης Βασίλης, Δάφτσιος Θανάσης, Κεφαλάς, Βουγιουκλής, Λάμπρου.

Στο β’ μέρος έπαιξαν και οι: Αβράμης Πέτρος, Σκριτζόβαλης, Μπούτιος Ευθύμης.

Δ. Α.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *