Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου – Μέγας Αλέξανδρος Ξηροποτάμου 2-0: Έπιασε κορυφή με την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα

Σε μέτριο ποιοτικά παιχνίδι ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίου Αθανασίου έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κερδίσει με 2-0 τον συνονόματο του Ξηροποτάμου και έτσι να πιάσει κορυφή με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες και 1 ισοπαλία σε 4 αγώνες.

Από την άλλη μεριά προβληματισμός για τους φιλοξενούμενους που παραμένουν ουραγοί χωρίς βαθμό μετά από 4 αγωνιστικές και πάρα το γεγονός ότι η ομάδα παρουσιάζει καλή εικόνα και καλή διάθεση σε όλα τα παιχνίδια.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του ματς αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στην αντίπαλη εστία.

Τελικά στο 40’ από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Παπαζώτου βρήκαν το 1-0, με τον Ξηροπόταμο να εκφράζει έντονα παράπονα για ένα οφσάιντ που δόθηκε στον Φλέγκα σε φάση που έβγαινε τέτατετ και σε μια περίπτωση πέναλτι σε ενέργεια του Μαλόσι ότι η μπάλα βρήκε σε χέρι αμυντικού και έπρεπε να δοθεί πέναλτι όπως ισχυρίζονται του Ξηροποτάμου.

Στο β’ μέρος συνέχισε ο Άγιος να έχει τον έλεγχο του ματς με τον Ξηροπόταμο να δυσκολεύεται μεσοεπιθετικά έχοντας και τις απουσίες Μουτεσίδη και Πάνου.

Τελικά όλα κρίθηκαν στο 76’ σε ωραία προσπάθεια του Φόρη Παναγιώτου που έσπασε την μπάλα στον Κοντρόπουλο που με ωραία προσποίηση και πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Άνθιμος Καλοσίδης με βοηθούς Τάσο Μαρμαρίδη και Αγάπη Γεωργιάδου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ(Μπάμπης Ζεκερίδης): Λαμπρινουδάκης, Τσαγκαλίδης, Σκάρογλου, Καραγιαννίδης, Παπακωνσταντίνου, Τουμαντζίδης Δημήτρης, Μπαμπασαλή(60′ Βασιλακάκης), Περπερίδης(46′ Ζεκερίδης), Παναγιώτου Φόρης, Παπαζώτος, Κοντρόπουλος(80′ Παπαδόπουλος).

ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ(Δημήτρης Κυριακίδης):

Μιχαηλίδης, Γιαννάκης(76′ Σολάκης), Σαμαράς(30′ Τσιάρας),, Καρασαββίδης Ηλίας, Κελεσίδης, Οικονομίδης, Φλέγκας(46′ Καλαϊδόπουλος), Κιοσσές, Μαλλόσι(76′ Χακούσι), Κιόρογλου, Δερμεντζής(46′ Μελικίδης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *