Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου – Δόξα Πετρούσας 1-4: Εξαιρετική εμφάνιση με σούπερ Καλλέργη και δίκαιη επικράτηση

Φαίνεται ότι την πάνε καλύτερα τα εκτός έδρας παιχνίδια την Δόξα Πετρούσας που με πολύ καλή εμφάνιση παρά τις απουσίες που είχε κέρδισε στην δύσκολη έδρα της Καλλιφύτου τον τοπικό Εθνικό Αστέρα με σκορ 1-4.

Μια Πετρούσα που σε τρεις εξόδους μέχρι τώρα μετράει δύο νίκες και μια ισοπαλία έχοντας 7 βαθμούς, ενώ από την άλλη μεριά προβληματισμός στον Εθνικό Αστέρα που με δύσκολο πρόγραμμα είναι η αλήθεια παραμένει ουραγός χωρίς βαθμό.

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος η Πετρούσα από το ξεκίνημα του ματς είχε τον έλεγχο του ματς και έβαλε τις βάσεις της νίκης από το πρώτο μέρος.

Στο 36’ από πάσα του Γεωργιάδη ο κορυφαίος του ματς Καλλέργης με πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-1 και λίγα λεπτά μετά ο Γεωργιάδης κέρδισε πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντόμπρος αλλά απέκρουσε ο Τσαγγαλίδης.

Σημαντικό για την Πετρούσα ήταν το γεγονός ότι κατάφερε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους να πετύχει και 2ο γκολ και πάλι με τον Καλλέργη με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η Καλλίφυτος μπήκε καλά στο β΄ μέρος και με σουτ του Παρουτσή έξω από την περιοχή άρχισε να ελπίζει μειώνοντας σε 1-2.

Άμεση απάντηση όμως για την Πετρούσα τρία λεπτά μετά με τον Καλλέργη να κάνει το 1-3 και από εκτελεστής να γίνεται δημιουργός κάνοντας πάσα στον Κατσαβουνίδη για το τελικό 1-4 στο 63΄.

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητής του αγώνα: Νίκος Αχθοφορίδης με βοηθούς Γεωργία Δημητριάδου και Βασίλη Σκριτζόβαλη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΛΛΙΦΥΤΟΥ(Γιώργος Αμπρικίδης):

Τσαγγαλίδης, Γεωργαντζής(55’ Νεοφυτίδης), Κυριακίδης, Σεμπελίδης, Μπαϊρακτάρι(77’ Σαχανίδης), Τσάκαλος, Σοφιανίδης(77’ Κουτρουλάκης), Φερσιζίδης. Καλανίδης(66’ Δερμεδεσιώτης), Τρελλόπουλος, Παρουτσής.

ΔΟΞΑ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ(Στράτος Κονταξής):

Λαζόγλου, Ξενίδης, Χατζησαββίδης(77’ Στόικου), Γιορδαμλής, Κοκοτσάκης Νίκος(85’ Τουκματσής), Ντόμπρος, Κατσαβουνίδης, Γιάντσιος Γιώργος, Γεωργιάδης, Καλλέργης, Καλλέργης(77’ Κοκοτσάκης Μανώλης), Γάιδας(62’ Ουζούνης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *